14 juni 2018 19:03

SØREN KJELDSEN TIL LYNGBYGAARD GOLF

Forside Nyheder SØREN KJELDSEN TIL LYNGBYGAARD GOLF
Af PM

Sammen med Arne Nielsson vil den danske Europatour-spiller afholde en clinic på Lyngbygaard Golf få dage før han stiller op i Made in Denmark i Silkeborg.

Kjeldsen

Lyngbygaard Golf har i samarbejde med Vestjysk Bank arrangeret en spændende event med mulighed for både private og erhvervskunder til at opleve en af dansk golfs helt store profiler. Mandag i Made in Denmark-ugen kommer Søren Kjeldsen og hans mentalcoach gennem mange år, Arne Nielsson, til Lyngbygaard Golf.

Søren Kjeldsen vil afholde en clinic på træningsbanen, inden han og Arne Nielsson vil holde et foredrag om deres samarbejde, den danske spillers lange karriere og naturligvis om tankerne forud for ugens store golfbegivenhed i Silkeborg.

Man kan tilmelde sig som privat person via dette link: Ønsker du og din virksomhed at invitere kunder eller personale eller eventuelt at være partner på denne unikke event, så læs mere på nedenstående links eller ring på telefon 87441070 og hør nærmere om mulighederne. https://lnkd.in/e2pPVaH

Søren Kjeldsens og Arne Nielssons besøg bliver startskuddet til årets største golfuge, hvor mange danske golfspillere lægger vejen forbi det østjyske. Vi håber, at rigtig mange vil supplere de spændende oplevelser ved Made in Denmark med en runde eller to på Lyngbygaard Golf. Book teetime på 87441070 og læs mere her:

Seneste nyheder