11 juni 2018 22:49

Golfcenter får nye ejere

Forside Nyheder Golfcenter får nye ejere
Af PM

Kirsten Winther-Olsen og hendes familie overtager 1. juli Vallø Golfcenter med i alt 27 hullers smukt anlagt baneanlæg og det hyggelige klubhus beliggende på Elbækgaard på Køgevej 87.

  1. september starter Kirsten Winther-Olsen i jobbet som ny direktør og baneejer af Vallø Golfcenter og afløser dermed direktør Leif Holmenlund, der fratræder ved udgangen af oktober.

Leif Holmenlund, der tilbage i 2002 påbegyndte arbejdet med at udvikle Vallø Golfcenter, er meget glad for ejerskiftet og udsigten til at skulle arbejde med noget andet.

”Det er med stor glæde familien fra ”Kratgården” sælger bane og bygninger til Kirsten Winther-Olsen og hendes familie, og at det netop er Kirsten der skal overtage jobbet som direktør, er ganske enkelt det bedste der kunne ske for Vallø Golf – Kirsten har præcis det gå-på-mod der kræves for at udvikle golfcenter og golfklub yderligere, og jeg er sikker på Kirsten vil få et rigtig godt samarbejde med Vallø Golfklub”, udtaler Leif Holmenlund.

Kirsten glæder sig meget til jobbet i det atmosfærefyldte golfcenter. Hun har selv været aktivt medlem af golfklubben i knapt 3 år:

”Det er lige som at komme hjem til en stor familie at spille golf i Vallø. Her er der ”hilse-pligt”, folk er nede på jorden og alle taler med alle. Her er ånd og sjæl –  og det skal sælgerne, familien fra Kratgården, der startede banen op, have en stor del af æren for. John Laursen fortsætter i jobbet som chefgreenkeeper og Lorents og Birgit Larsen fra Kratgården fortsætter også med deres opgaver, så længe de kan og vil”.

Vallø Golfklubs bestyrelse er glade for, at det er lykkedes at finde en dedikeret familie, der ønsker at fortsætte driften af Vallø Golfcenter.

”Vi har igennem årene haft et dejligt samarbejde med de tidligere ejere af golfanlægget og ikke mindst Leif Holmenlund, og forventer at dette også bliver tilfældet med de nye ejere, ligesom vi mener Kirsten Winther-Olsen bliver den helt rette afløser for Leif Holmenlund”, udtaler Ole Hoier, formand for Vallø Golfklubs bestyrelse.

Siden Kirsten spillede banen første gang, kort tid efter den åbnede i 2004, er den links prægede bane vokset godt til med årene. Greens er nogle af de bedste i Danmark, og så får man noget for pengene i Vallø. Her er altid plads og man kan spille banen året rundt – altså også om vinteren til sommergreens. Vallø Golf ligger lige syd for Vallø by kun 8 min kørsel fra Køge og 20 min. kørsel fra Solrød Strand, hvor Kirsten selv bor.

Hele familien bag det nye Vallø Golf er selvstændige og Kirsten glæder sig til at følge trop og tage hul på et nyt kapitel af sit arbejdsliv med stor opbakning fra familien og høje ambitioner for Vallø Golf.

”Klubben har mange aktive medlemmer og det går rigtig godt med medlemstilgangen. Mit mål inden for det næste år er at få mindst 50 fuldtidsmedlemmer mere i klubben”, udtaler Kirsten Winther-Olsen.

Hun håber også at kunne indgå i et endnu tættere samarbejde med erhvervslivet i Stevns og Køge kommuner.

Med støtte fra golfklubbens mange trofaste medlemmer og sponsorer har Kirsten planer om at udvikle Vallø Golfcenter, bl.a. med en renovering af faciliteterne over tid. Der skal måske også plantes lidt flere træer og buske ude på banen.

Som kvinde vil Kirsten Winther-Olsen slå et ekstra slag for at få flere kvinder til at spille golf.

”Tiden er en knap faktor for de fleste. Men det er ikke nødvendigt at bruge 4 timer på at gå 18 huller – svarende til ca. 10 km. Man kan sagtens gå 9 huller og gå ned i handicap”.

Søndag 2. september kl. 9-13 vil der være reception og åbent hus for alle i forbindelse med markeringen af ejer- og ledelseskiftet i Vallø Golf.

Seneste nyheder