03 juni 2018 18:00

Make-Over i Korsør Golfklub

Forside Nyheder Make-Over i Korsør Golfklub
Af PM

Man kan vist roligt sige, der er sket ting og sager hen over vinteren og de første forårsmåneder i Korsør Golf Klub. Klubben er i gang med en unik proces, der giver genlyd i golfkredse, og dermed også en proces, der gør Korsør Golf Klub endnu mere attraktiv for medlemmer, gæster og sponsorer.

Vi er i klubben glade for, at det er lykkedes at gennemføre de mange forbedringer både på Old Course samt i og omkring klubhuset. Sponsorer med vores hovedsponsor Harboes Bryggeri i spidsen, Korsør Golf Klub Venner, chefgreenkeeper Niels Andersen og hele greenkeeperstaben, fantastiske frivillige og ikke mindst et godt samarbejde med alle godkendende myndigheder har gjort det muligt bl.a. at:

 

  • Folde Masterplanen ud og påbegynde en række spændende omlægninger og forbedringer af Old Course
  • Etablering af ny lounge i klubhuset, overdækning af dele af terrassen, ny flot bro over søen ved hul 18 samt mange andre forbedringer i og ved klubhuset.

 

Vi skaber i fællesskab noget attraktivt og dermed noget, der er med til at give golfspilleren en unik oplevelse.

 

Det hele startede for godt et år siden, hvor klubben bad banearkitekten Philip Spogard udarbejde en Masterplan for Old Course. En plan, der blev godt modtaget af medlemmerne, og som indeholder ændringer, der gøre endda flere huller meget spektakulære. Ikke mindst på grund af hullernes nærhed til vand. Blandt anden på det nye hul 16, er scenen sat til et af landets flotteste og mest dramatiske par 3 huller.

 

Et af Korsør Golf Klub varemærker har altid været den smukke og varierede natur, med et rigt dyreliv og med udsigt over Korsør Nor og Storebælt. Nævnte varemærke bliver med de nye tiltag sat endnu mere i relief.

 

Anerkendt arkitekt

Philip Spogárd er uddannet både landskabsarkitekt og golfbanedesigner. Han driver firmaet sammen med sin hollandske kompagnon Michiel van der Vaart.

 

Det dansk-hollandske firma, der har haft stor succes, står bag en række spændende nye baner og mange renoveringsprojekter over hele Europa. De mest kendte projekter her i Danmark er reedesign af Himmerlands Back Tee Course og renovering af Vejle Golf Klubs og Holstebro Golf Klubs baner.

Firmaet modtog i 2011 branchens fornemmeste pris: ”Development of the Year” med anlægget af golfbanen Stippelberg i Holland.

 

Vind fine præmier

Harboe Corner er en del af Old Course, nærmere bestemt huller 13 – 16. Her forventes de nye udgaver af hul 15 og 16, hvis vejrguderne tillader det, at være klar ultimo sæsonen. Allerede nu kan der på Harboe Corner vindes fine præmier. Bl.a. et rejsegavekort til Green2Green på kr. 5000,-, gavekort til Comwell hotellerne på kr. 2000,- samt drikkevare til en værdi af kr. 500,- fra Harboes Bryggeri. Præmisserne for at deltage fremgår, når man kommer frem til hul 13.

Seneste nyheder