22 maj 2018 13:23

Øg spændingen ved at spille med

Forside Nyheder Øg spændingen ved at spille med
Af Golfonline.dk

Hvis du er en af de mange danskere der kan lide at følge med i golfturneringerne bag skærmen, så kunne det måske være en ide at spæde spændingen op, med at oddse på udfaldet af turneringen. 

I denne anmeldelse har vi kigget lidt på hvad Unibet golf betting egentligt tilbyder, at du kan spille på. For markedet for odds på golf er i fremgang, og har aldrig været større end nu, selvom mange sikkert gerne så endnu flere spillemulighder i det enkelte matche.

I skrivende stund er der 40 muligheder for spil, og det strækker sig lige fra live-odds på igangværende European og PGA Tour -afdelinger, og frem til blandt andet U.S Open, Solheim Cup, Ryder Cup og British Open, hvor der er åben for spil på vinderene.

To eksempler er at du får din indsats 2,75 gange igen, hvis du spiller på Europa som vinder af Solheim Cup 2019. Og ser vi på havd der er muligt for samme spil for Ryder Cup der spilles i september, så giver Team Europa din indsats 2.30 gange tilbage, hvis de går hen og vinder.

Du kan selv gå på oplevelse og få lidt mere spænding ind i ugens, og de kommende turneringer, ved at tjekke odds hos blandt andre unibet. Held og lykke med spillet.

Tip:

På torsdag den starter BMW PGA Championship. Turneringen har mange følgere, og ligeledes store profiler. Her giver Unibet dig pengene hele 9.5 gange tilbage, hvis du spiller på McIlroy som vinder, og spillet falder sådan ud. Men der er også mange andre gode odds, som f.eks. Fleetwood til odds 13, hvilket også er et ganske fint odde, der kunne gå hen at ske.

Seneste nyheder