05 maj 2018 12:32

PING MASTERS 2018 i Odense Golfklub

Forside Nyheder PING MASTERS 2018 i Odense Golfklub
Af Morten Beck PM

I weekenden 28.-29. april blev Ping Masters 2018 afviklet på Holluf Park i Odense Golfklub. Forud for turneringen blev, der afholdt ”Pitch Shoot Out” for spillere, der ankom dagen før. Der blev pitchet fra terrassen til indspilsgreen i en afstand på 42 meter. Efterfølgende blev der serveret paella, også tilberedt på terrassen. En hyggelig aften inden det for alvor gik løs lørdag over 36 huller med cut til søndagens sidste 18 huller.

Om træningen fra pitchturneringen gjorde udslaget skal være usagt, men det var faktisk nr. 2 og 3 fra den, som blev vindere i henholdsvis pige- og drengerækken. Sarah Skovgaard Bils fra Hillerød Golfklub vandt i +8 og Jakob Falk Schollert fra Roskilde Golfklub vandt i -1, i det stærkt besatte felt. Flotte præmier fra PING, til en samlet værdi af kr. 25.000, blev fordelt på 11 præmietagere.

Et ”Hole in One” blev det også til, da Maja Sandhus fra Odense Eventyr Golf slog det ultimative golfslag på 7. hul, med et perfekt ramt 5-jern. Tobias Horup Andersen tangerede banerekorden med 69 slag. Jo, der var fest og farver til den stort opsatte turnering. Interesserede kunne følge slagets gang tæt i Golfbox og på klubbens liveskærm, da turneringen blev afviklet med livescore hul for hul. Spillerne tastede selv scores.

Se resultater HER

Seneste nyheder