14 april 2018 09:27

Golfens Dag og 85-års jubilæum

Forside Nyheder Golfens Dag og 85-års jubilæum
Af PM

I år fejrer Kolding Golf Club 85 års jubilæum og det markerer vi blandt andet ved at lave et vildt arrangement d. 13.-15. april i samarbejde med Kolding Storcenter og Autocentralen for at gøre Koldings borgere opmærksomme på Golfens Dag d. 22. april. Golfens Dag er i fokus, når vi d. 13.-15. april inviterer alle til at slå ét slag på vores nyetablerede par 3 hul på 135 m. Det starter på Kolding Storcenters parkeringsplads og slutter på det, der til daglig er fairway på hul 8 på 9-hulsbanen.

Vores bane er den 7. ældste i hele Danmark, stiftet i 1933, og den er kendt og berygtet i hele landet for dens udfordrende banedesign og høje kvalitet, så denne nyetablering falder rigtig godt i tråd med dagligdagen som KGC’er.

Mange anser golf for at være en sportsgren for de få – det vil vi gerne gøre op med.

I alt er der ca. 2.500 golfspillere i Kolding kommune fordelt på flere klubber, hvoraf de ca. 2.000 er voksne idrætsudøvere. Det betyder, at det er en af de største sportsgrene for voksne i hele Kolding kommune. Men vi vil gerne være mange flere. Golf er for alle og det er bl.a. det vi vil bevise med dette event.

Udover par 3 hullet opstiller vi puttinggreens og snaggolf inde i Kolding Storcenter, hvor vi vil stå med flyers og information omkring Golfens Dag og vores prøvemedlemskab, som vi har forlænget til et HELT år for KUN kr. 1.995,- . De frivillige fra KGC, der står i Kolding Storcenter er omgivet af biler udstillet af og fra Autocentralen, der også har biler udstillet på parkeringspladsen ved siden af teltet.

Borgmesteren udfordrer Koldings borgere

Koldings borgmester Jørn Pedersen har slået det allerførste slag på det nye hul i starten af ugen og alle der de næste 3 dage, kommer tættere på hullet end ham, vinder en greenfeebillet til Kolding Golf Clubs flotte 9-hulsbane. Jørn er ikke golfspiller, så det bliver spændende, og måske legendarisk, at se hans evner folde sig ud.

Skulle det fantastiske ske, at der bliver lavet et eller flere hole-in-ones, vil alle heldige blive belønnet med en Honda Civic 1,6 Prestige til ikke mindre end kr. 300.000,-

Du kan se mere om eventet her

Du kan se vores Facebook-opslag her

Du kan se mere om vores prøvemedlemskab her

Seneste nyheder