09 april 2018 22:41

Store profiler gør endnu et forsøg i RBC Heritage

Forside Nyheder Store profiler gør endnu et forsøg i RBC Heritage
Af Cmore

Dustin Johnson har aldrig klaret cuttet, mens Luke Donald har hele fem andenpladser i RBC Heritage. Nu gør de to profiler et nyt forsøg i den populære turnering, der fejrer 50-års jubilæum på den amerikanske PGA Tour.

Dustin Johnson og Luke Donald har vidt forskellige erfaringer med RBC Heritage. Luke Donald har været tæt på sejren flere gange, mens verdensetteren aldrig har klaret cuttet i turneringen.

Det lykkedes ikke for Dustin Johnson at vinde den ikoniske grønne jakke i Masters. Verdensranglistens nummer 1 går nu i stedet efter den skotskternede jakke og de 7,3 millioner kroner, som der er til vinderen af denne uges RBC Heritage, som kan opleves på C More Golf.

Der er tale om et comeback efter ni års fravær for Dustin Johnson, der missede cuttet på sin hjemegn i South Carolina i både 2008 og 2009.

Wesley Bryan blev den første lokale til nogensinde at vinde RBC Heritage, da han sidste år indhentede Luke Donald i fjerde og sidste runde og vandt med et enkelt slag ned til englænderen.

En form for deja-vu for Luke Donald, der flere gange har været med helt fremme, men aldrig har vundet turneringen. Syv gange har Luke Donald været i top 3 på Harbour Town Golf Links – fem gange som nummer to.

Luke Donald var tættest på i 2011, da han tabte i omspil til Brandt Snedeker, mens der til gengæld ikke var meget at hatte om i 2009, da han og Briny Baird delte andenpladsen hele 10 slag efter en helt suveræn Brian Gay. De 264 slag som Brian Gay brugte dengang, er stadig banerekord på de kanter.

Harbour Town Golf Links er et af de korteste banedesign på PGA Touren, men længde gør det ikke alene og banen er svært udfordrende. Smalle fairways, små kuperede greens og masser af træer gør, at scores normalt ikke er lave på denne bane. Det er på trods af den overkommelige længde på 6460 meter.

I anledning af RBC Heritages 50-års jubilæum er Hilton Head Islands historiske fyrtårn blevet beklædt af turneringens rød/sorte skotskternede farver og alle tidligere vindere er blevet inviteret til at deltage i ugens festligheder.

RBC Heritage på C More Golf

Torsdag:

Featured Groups: 13:30-21:00

Aftensending: 21:00-00:10, kommentator: Jesper Knudsen

Fredag

Featured Groups: 13:30-21:00

Aftensending: 21:00-00:10, kommentator: Jesper Knudsen

Lørdag

Aftensending 19:00-00:15, kommentator: Jesper Knudsen

Søndag

Aftensending 19:00-00:15, kommentator: Jesper Knudsen.

Seneste nyheder