08 april 2018 14:01

McIlroy i hælene på Reed

Forside Nyheder McIlroy i hælene på Reed
Af Golfonline

Lad os lige starte ved Tiger Woods, der var fy og flamme inden Masters blev skudt igang. Cuttet klarede han, og Tigeren har spillet bedre og bedre dag for dag. Men helt nok er det ikke, for han starter 4. runde 4 over par.  Men med det er han, og mange vil nok være enige i, at Tiger Woods er tilbage, men ikke helt med samme styrke som håbet.

I toppen sker der ting og sager, og der er ingen klar vinder af turneringen inden 4. og afgørende runde. McIlroy haler ind på førstepladsen, og er 3 slag efter Reed, som atter fører an. McIlroy hente hele 7 slag i 3 runde, medens Reed hente 5 slag med en runden i 67 slag.

Du kan spille på resultater ved at besøge denne betting side på nettet.

Henrik Stenson kæmper stadig med, og holder sig fint til. Svenskeren er 7 under, og har holdt positionen ret godt, så det bliver spændende at følge vores nabo fra øst. Men der skal en del til at fange Reed. Manden spillede 316 par-5 huller sidste sæson, og leverede samet en enkelt eagle. På augusta har hen over 3 runder begået to styks. Reed er klar og fører an  – men kan nogen indhente ham? Lets see…

Du kan her høre mere om Reed vs. McIlroy kampen:

Seneste nyheder