07 april 2018 03:53

Patrick Reed med speed

Forside Nyheder Patrick Reed med speed
Af Søren Kragh

Jordan Spieth førte an på Augusta da anden runde i skulle sættes igang, Men nerverne spillede måske ind, da hans første salg på runden sendte bolden direkte mod tilskuerne i højre side af fairway. Her fra skulle Spieth slå bolden fra af træerne, og hulet kostede en double bogey.

Patrick Reed

Spieth kæmpede videre, og kom ind i 74 slag, og sluttede som nummer 4 i turneringen. En plads han delte med McIlroy, som kom rundt i 71. Begger godt med i kampen og sejren, hvilket Sergio Garcia langt fra kan tale med os. Sidste års vinder ligger helt i bund, efter en dag på banen, hvor spanieren skulle finde hele 78 slag i bagen. Dette kom ovenpå gårsdagens 81´er. Så Sergio Garcia er ude, og klarede ikke cuttet. Men det gjorde Tiger Woods, som mange fans havde fokus på inden start. Tigeren brøler kun sagte, og er 4 over par, halvevejs gennem turneringen.

Det nærmeste vi danskere kommer på en landsmand på Augusta, er Henrik Stenson. Han er atter godt med, og ligger nummer tre. Fem under par.

Finau der overraskende alle med en hole in one under par-3 turneringen, og en runde i 68 igår, Hænger stadig i.  Han er 2 under, oven på en runde i 74 slag.

Helt til tops spillede 27-årige Patrick Reed sig frem i anden runde. Han startede i -3, og sluttede runde nummer to i 66 slag. Dermed er Reed 9 under par, og har 2 slag ned til Leishman på andenpladsen. Reed har ingen sejre haft på PGA Touren i år, men dog 5 i karrieren. Vinder han på Augusta, bliver det derfor også årets første sejr.

 

Seneste nyheder