02 marts 2018 13:57

Ferie For Alle: Spanien som årets partnerland

Forside Nyheder Ferie For Alle: Spanien som årets partnerland

Sidste weekend, fra den 23. – 25. februar, blev messen ”Ferie For Alle” afholdt i Messecenter Herning og i år var Spanien partnerland og der var derfor ekstra fokus på Spanien som feriedestination. Messen havde intet mindre end 60.665 besøgende weekenden over!

NordicGolfers.com deltog igen i år, for 9. år i streg, og var at finde i golfhallen, med en af de største golfstande, sammen med 14 partnere. Som altid kunne man dreje på lykkehjulet og vinde spændende præmier og mere end 2000 var forbi  standen for at prøve lykken, samt for at se de unikke messetilbud og få en snak om årets golftur!

Da Spanien var partnerland til årets messe kunne du finde mere end 40 udstillere fra Spanien. Du kunne bl.a. finde Lauro Golf Resort, Torrequebrada Golf, Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort og Barceló Costa Ballena Golf & Spa.

Ønsker du hjælp med at booke din golfferie på Costa del Sol, Costa Daurada eller et helt 3. sted? NordicGolfers.com hjælper dig med at finde den perfekte golfoplevelse, som passer dine behov. Få 3 tilbud eller book en specifik pakke – valget er dit! Få inspiration og se alle vores golfdestinationer her! Vi giver altid den bedste kundeservice – og så på dansk!

Se unikke messetilbud fra NordicGolfers.com

Seneste nyheder