21 februar 2018 21:12

Nyt forretningsnetværk ser dagens lys

Forside Nyheder Nyt forretningsnetværk ser dagens lys
Af PM

CLUB72 er et forretningsnetværk, hvor du og din virksomheds ansatte og kunder forkæles samtidig med at netværket udvides. Spiller du golf – så skaber Club72´s professionelle facilitator rammerne, hvor kaffemødet erstattes af veltilrettelagte golfarrangementer, der giver dig et fundament for at skabe langvarige forretningsforbindelse og venskaber.

Søren Juul er manden bag konceptet og et kendt navn i dansk golf. Med en historik som professionel golfspiller, hvor karrieren blev lagt på hylden tilbage i 2010. Har Søren Juul siden præget golfsporten fra et skrivebord.

Du er som medlem og deltager sikret golfarrangementer med afsæt i Søren Juuls massive erfaringer fra golfverdenen og diverse netværksgrupper. Virksomheder kan melde sig ind i konceptet og investere dette i deres aktiver, nemlig medarbejderne og kunderne. CLUB72 er et netværk til virksomheder som elsker golf og som gerne vil udvide deres forretningsnetværk og investere i ansatte og kunder gennem unikke golfoplevelser.

Årligt afvikles 5 arrangementer, hvoraf 4 tæller til en samlet rangliste, hvor vinderne fejres og hyldes ved den årlige sæsonafslutning. Hvert arrangement vil have et særligt tema med flotte præmier og konkurrencer, som udfordrer deltagerne og hvor samarbejde belønnes. Der kan maksimalt være 72 medlemmer af CLUB72, da det er det optimale forhold på en golfbane og giver en spredning i netværkets sammensætning, hvilket sikrer en livlig krydsning af samarbejdsaftaler mellem medlemmer og deres gæster

CLUB72 har nøje udvalgt datoerne, så de varierer og dermed øger mulighederne for, at alle kan deltage og at du få den optimale værdi af dit medlemskab.

Du kan læse mere om CLUB72 her.

Seneste nyheder