17 januar 2018 21:53

Nu starter PGA Tour sæsonen for alvor

Forside Nyheder Nu starter PGA Tour sæsonen for alvor
Af PM

Sæsonen på den amerikanske PGA Tour er for alvor ved at komme i gang. Spillerne rykker i denne uge til Californien fra Hawaii, og det betyder blandt andet helt anderledes sendetider for de danske seere.

Unge Jon Rahm har i denne uge muligheden for at rykke op som nummer to i verden.

Career Builder Challenge spilles på banerne La Quinta Country Club, Jack Nicklaus Tournament Course og Stadium Course at PGA West over de første tre runder med finalerunde på Stadium Course. Særligt Adam Hadwins 59’er fra La Quinta banen bliver husket fra 2017. Runden var dog ikke nok til at give Hadwin sejren, da han til sidst måtte se sig slået på målstregen af upåagtede Hudson Swafford.

I år har CareerBuilder Challenge fået fint besøg fra golfsportens største komet lige nu. Spanske Jon Rahm er trådt ind i de professionelle rækker med et brag, og på mindre end to år er den spanske superstjerne rykket op som nummer tre i verden.
Rahm er højest rangerede spiller i feltet, men mange andre spændende spillere springer alligevel i øjnene.

Veteranen Phil Mickelson er klar på endnu et år blandt de allerbedste, og selvom den amerikanske shortgamespecialist ikke er på samme niveau som tidligere, vil han altid være en fornøjelse at følge.
Mickelson viser stadig glimt af det spil, der har sikret ham imponerende 42PGA Tour sejre. 2016-17 sæsonen blev dog den første i mange år, hvor Mickelson ikke kunne sætte hak ud for en top tre placering. Det bliver ikke tilfældet med 2017-18 sæsonen, da Mickelson allerede i sæsonåbneren Safeway Open blev delt nummer tre.

Tre mulige vindere:

Jon Rahm

Den unge spanier er svær at komme udenom som en mulig vinder i denne uge. En sejr og en andenplads i de seneste to starter giver håb om mere drømmegolf fra Rahm. En topplacering kan ovenikøbet sende ham forbi Jordan Spieth på verdensranglisten og på rekordtid give ham titlen som førsteudfordrer til Dustin Johnson på førstepladsen.

Brian Harman


Venstrehåndede Harman kommer ind til CareerBuilder Challenge i absolut topform. Imponerende fire top fem placeringer og en ottendeplads i de seneste fem starter har Harman præsteret. Brian Harman blev nummer tre i turneringen i 2017, og med den seneste tids storform er der gode chancer for at se Harman kæmpe med om sejren på søndag.

Webb Simpson


Webb Simpson mistede i slutningen af 2017 sin far til kræft, og Sony Open var første start siden RSM Classic. Det gjorde den tidligere US Open glimrende med en delt fjerdeplads, og bygger dermed videre på sidste års opadgående formkurve. Amerikaneren med det ukarakteristiske sving ligner en spiller, der snart er klar til at vinde på PGA Tour igen. Seneste sejr ligger helt tilbage i 2013.

C More Golf viser alle fire dage live fra CareerBuilder Challenge, og med ankomsten tilbage til fastlandet i U.S.A betyder det også genstart af de velkendte featured groups og dermed også genstart af endnu mere livegolf, og det bliver der i den grad i den kommende uge da der vises livegolf fra både PGA Tour, Tour Champions og Web.com Tour, Web.com Tour spilles meget atypisk fra søndag til onsdag.

CareerBuilder Challenge

Sendetider

Aftensending live

Featured Groups

Torsdag 21.00 – 01.00 17.00 – 01.00
Fredag 21.00 – 01.00 16.00 – 00.00
Lørdag 21.00 – 01.00
Søndag 21.00 – 01.00

CareerBuilder Challenge bliver en værdig generalprøve inden hele verdens golfseere i næste uge med spænding, vender øjnene mod Torrey Pines, hvor Tiger Woods stiller op i Farmers Insurance Open. En turnering Tiger Woods har vundet syv gange tidligere.

Seneste nyheder