16 januar 2018 15:35

Lübker lever videre - og giver igen

Forside Nyheder Lübker lever videre - og giver igen
Af Søren Kragh

Det kan godt være at der sættes et stop for golf på Lübker. De fleste håber at det er et kortvarigt stop. Men man må ikke glemme at, Lübker er meget mere end golf – selvom det selvfølgelig er vigtigt nok. MEN:

Der er altså masser at komme efter. Og det testede Golfonline.dk af, da vi besøgte Lübker i lejet hus med familie og børn. Lad os bare sige, at det var en bragende success. Med udsigt til banen gibbede det helt naturligt i os for at komme ud at spille golf. Men ville vi absolut dette er der baner i omegnen at gøre det på – men det blev aldrig nødvendigt.

Ungerne og fruerne samt mænderne, nød nemlig den store afslapning i Lübker Square. En ting vi ellers har overset lidt for meget til fordel på “ekstra 9 huller” et par gang for meget, fandt vi ud af. For det var dejligt med wellness, og afslapning.

Fruerne fik endda en behandling, medens børnene nærmest passede sig selv. Og hvad er mere dejligt end det? så “slap” både vi og Netflix for børnepasser-tjansen for en stund. Mændene snuppede sig en tur i tønden uden for på taget, medens der kunne skåles i frisk dejlig fadøl, over en lang og god snak vi det varme vand,

Vores lejede hus var stort, lyst og med masser af vinduer, så man følte sig fri i naturen selvom vi befandt os indenfor. Det var dejligt, og der blev endda grillet, og spillet masser af spil. Ja, det flotte B&o TV blev ikke engang tændt!

Vi havde rigeligt at se til, og nød både egen mad i huset, ligesom et herligt besøg i restauranten, som fungerede bedre end ventet. Men det var ikke kun på Lübker resort vi bevægede os rundt. Med ungerne på sinde, begav vi os en kort køretur til Ebeltoft, hvor vi fandt hygge og feriestemning. Vi tog også en lille tur til stranden, og gik en dejlig tur med blæst og duften af strand og hav. Og det gav lyst til mere. Vi begav os på Lübker på en familie gåtur i skoven, og rundt om. Her fandt vi dyr, bolde og stendysse, vi ellers ikke tidligere har givet os tid til at opdage.

Natur, gåture, svømmehal, gav alt sammen ungerne lyst til helt igennem sund livsstil.

I området besøgte vi et slot, med masser at opleve. Både dyremæssigt, og historisk set. Det var sjovt for børnene. Og da ungerne ikke havde fået dyr nok på slottet, så stod valget mellem Skandinavisk dyrepark og Ree Safari Park, som begge fandtes i kort afstand fra os. Denne gang gik turen til Skandinavisk dyrepark, hvilket var endnu et stik til området, og en grund til, at tage børnefamilien med til Lübker Resort, hvor fra der er kort til meget.

Lübker er meget mere end bare golf. Og alle kan få en dejlig oplevelse på Lübker. Der er videre masser at ting at tage sig til i området fra Århus til og med Djursland. Så det er bare om at komme afsted! Golf eller ej. En runde kan altid planlægges ind andet steds – for nu.

 

 

 

 

Seneste nyheder