15 januar 2018 18:38

Esbjerg Golfklub går trænervejen

Forside Nyheder Esbjerg Golfklub går trænervejen
Af PM

Esbjerg Golfklub har netop opslået en ny PGA stilling, som trænerassistent i klubben. Hermed følger Esbjerg Golfklub den trend, som er beskrevet i seneste nummer af Dansk Golf.

Chefgreenkeeper Morten Terkelsen, Chefprotræner Ben Tinning og Trænermanager Johannes Eriksen tegner den nye skarpere og mere fleksible profil i Esbjerg Golfklub.

Efter en årrække med en golfmanager og en klubsekretær er stillingerne nu nedlagt. Klubben ønsker i stedet at styrke det golffaglige ved at omstrukturerer organisationen og medarbejderstaben.

”Det startede i 2014, hvor vi valgte, at funktionæransætte vores to dygtige PGA trænere, Ben Tinning og Johannes Eriksen”, fortæller formand Per Fisker.

”Aftalen betød samtidig, at shoppen – B&J BetterGolf – på linje med restauranten – fortsat er i privat regi.

Vi kunne se, at det gav mening både økonomisk og organisatorisk.

Efterfølgende har vi samlet vores frontdisk, så den nu er fælles for klubben og shoppen.

PGA-Træner, Johannes Eriksen blev samtidig tilknyttet kontoret, som en del af hans ansættelse, mens Ben Tinning kunne fortsatte som den ansvarlige for elitearbejdet og PGA træningen.

Og nu har vi taget skridtet fuldt ud.

Her fra årsskiftet har Johannes Eriksen som Trænermanager overtaget ansvaret for administration og service, mens Ben Tinning fortsætter som Chefprotræner.

Chefgreenkeeper Morten Terkelsen har fortsat ansvaret for baner, bygninger og øvrige faciliteter.

Vi har samtidig opslået en ny assistentstilling til en færdiguddannet PGA-træner.

Denne medarbejder skal – ved siden af sine opgaver som træner – løse opgaver omkring service og betjening på kontoret og ved vores frontdisk.

Med tre uddannede PGA-trænere i vores medarbejderstab står vi stærkt i forhold til vores mange ny medlemmer.

Vi opnår hermed en helt ny fleksibilitet, når der er spidsbelastninger, og kan derudover øge antallet af tilbud om træning til vores medlemmer og gæster.

For os vil flere tilbud om træning blive et godt våben i vores kamp for at fastholde medlemmer og tiltrække nye”, slutter Per Fisker.

Fakta

Esbjerg Golfklub har i dag mere end 1.650 medlemmer. Det er det højeste antal medlemmer i klubbens snart 100 årige historie. Klubben råder over to fulde 18 hullers baner. Mesterskabsbanen Marbæk vil i 2018 lægge græs til Made in Denmark Qualifier, der er en del af ECCO Touren, og er netop af Golf Diges kåret, som den næstbedste bane i Danmark.

Seneste nyheder