08 januar 2018 18:03

Topgolf i Marbæk

Forside Nyheder Topgolf i Marbæk
Af PM

Esbjerg Golfklub bliver i dagene fra den 1. til den 3. august 2018 for første gang vært for ECCO Touren. Det bliver med vigtige kvalifikationer i spil. ”Det er et nyt step, vi tager”, fortæller formand Per Fisker.

”Vi har tidligere været værter for store internationale turneringer og mesterskaber, men efter en pause, er vi igen i en opbygningsfase.

Det startede med DM for hold i 2015 og sidste år med DM i slagspil.

Med besøg af ECCO Touren er vi tilbage på det internationale niveau, som vores mesterskabsbane i Marbæk er designet til”.

Tour ejer Flemming Astrup, Varde tilføjer:

”Vi glæder os meget til, at få Made in Denmark Qualifier til Esbjerg Golfklub.

Det bliver et international gensynet med en af Danmarks bedste golfbaner.

Ved Made in Denmark Qualifier fra 1. – 3. august vil de tre bedste spillere kvalificere sig direkte til Made in Denmark 2018.

Hertil vil de tre bedste spillere fra ECCO Tour sæsonranglisten efter denne turnering også kvalificere sig til Made in Denmark i Silkeborg.

Der er derfor meget på spil og god grund til at lægge vejen forbi Esbjerg Golfklub og Marbæk, når vi spiller Made in Denmark Qualifier fra 1. – 3. august 2018”, slutter Flemming.

”Forberedelserne er allerede godt i gang”, tilføjer PGA-træner, Johannes Eriksen, der fra årsskiftet, har tiltrådt en ny stilling som kombineret træner og manager.

”Vi har et fortrinligt samarbejde med ”EnergiMetropol Esbjerg” der bliver turneringens hovedsponsor.

Esbjerg er Danmarks energihovedstad, og oplever lige nu et stor opblomstring i såvel olie- og gasindustrien og ikke mindst i industrien, der opsætter og servicerer havvindmøller.

Det kan vi mærke og ser frem til et tæt samarbejde med såvel de store aktører, som den underskov af virksomheder, der kommer i kølvandet på de nye investeringer i energi på havet.

Vi er i den situation, at Esbjerg Golfklub lige nu har tilgang af nye medlemmer, og mener at vores satsning på kvalitet, som kan matche et internationalt niveau, vil kunne fastholde og udbygge denne udvikling”.

 

Om Esbjerg Golfklub

Esbjerg Golfklub er stiftet i 1921 og en af Danmarks ældste golfklubber. Med over 1.600 medlemmer er den også en af de største. Anlægget i Marbæk ligger i Nationalpark Vadehavet, og rummer 2 fulde 18 hullers golfbaner. Klubben er i høj grad foreningsdrevet ud fra en vision om, at det skal være sjovt, sundt og seriøst, at spille golf netop her.

 

Om ECCO Touren:

ECCO Touren er den danske golf tour, der rangerer lige under den Europæiske Challenge Tour. Det er på ECCO Touren, at de bedste danske og svenske talenter begynder deres professionelle karriere.

Derfor er ECCO Touren drevet professionelt – af tourejer Flemming Astrup og hans team – så talenterne får de bedste rammer, at udvikle sig under.

Økonomien for touren er skabt via store og små virksomheder lige fra ECCO, Jyske Bank, Willis Towers Watson og Bravo Tours til mindre og mere lokale firmaer.

Seneste nyheder