04 januar 2018 12:09

Søren Kjeldsen bliver ambassadør for Børns Vilkår

Forside Nyheder Søren Kjeldsen bliver ambassadør for Børns Vilkår
Af PM

Søren Kjeldsen, der har været professionel golfspiller på højeste niveau i mere end 20 år, er blevet ambassadør for Børns Vilkår. Udover sine evner inden for golf, der bl.a. har ført til fire sejre på European Tour og en World Cup-titel i 2016 sammen med Thorbjørn Olesen, er Søren Kjeldsen kendt og respekteret for sine fine personlige egenskaber og for at være et stort familiemenneske og far til tre børn.

Peter-Bartram(tv)&Søren-Kjeldsen(th)

Søren Kjeldsen skal bl.a. hjælpe med at promovere Børns Vilkårs arbejde for at stoppe svigt af børn i Danmark gennem et golfarrangement, hvor overskuddet ubeskåret skal gives til Børns Vilkår.

 

“Børns Vilkår yder en rigtig vigtig og imponerende indsats for at hjælpe børn, der oplever svigt eller på anden vis har brug for støtte i nogle vanskelige situationer. Det arbejde vil jeg meget gerne være med til at sætte fokus på, så vi forhåbentlig kan motivere flere til at støtte arbejdet,” siger Søren Kjeldsen.

 

Børns Vilkår, der nok er mest kendt for BørneTelefonen, har generelt fokus på svigt, mobning og børn, der er klemt i skilsmisse, hvor Børns Vilkårs bisiddere kan støtte børnene. Foreningen får mere end 100.000 henvendelser om året, men har endnu ikke kapacitet til at hjælpe alle, fortæller bestyrelsesformand i Børns Vilkår, Peter Bartram.

 

“Vi er særdeles glade for, at Søren Kjeldsen har prioriteret Børns Vilkår. Søren er en idrætsmand af internationalt format og derudover et yderst sympatisk menneske med hjertet på rette sted. Vi kan ikke forestille os en meget bedre ambassadør for en vigtig sag,” siger Peter Bartram.

Seneste nyheder