15 november 2017 10:34

RSM Classic lige om hjørnet

Forside Nyheder RSM Classic lige om hjørnet
Af PM

Det er sidste chance for at indsamle FedEx Cup point i 2017, når RSM Classic i denne uge spilles på linksbanen Sea Island Golf Club. Davis Love III er vært for turneringen i Georgia, som i år spilles for ottende gang. Ingen spiller har vundet turneringen to gange, og seks gange ud af syv har vinderen ikke vundet med mere end et slag. Der er med andre ord lagt op til en spændende turnering.

Kevin Kisner – Vinderen af RSM Classic 2015 skal forsøge at genvinde trofæet i år, og er blandt favoritterne

Eneste gang turneringen er blevet vundet med mere end et slag, var i 2015 hvor Kevin Kisner vandt med hele seks slag. Sidste år tog canadiske Mackenzie Hughes sejren i et fem-mands omspil.

Brandt Snedeker kommer til at løbe med en del opmærksomhed i denne uge. Snedeker har været ude med en skade i brystbenet siden British Open i juli måned, og missede dermed en stor del af årets vigtigste turneringer. Nu skulle den tidligere FedEx Cup vinder igen være klar til kamp. Det er et længe ventet comeback fra den tidligere FedEx Cup vinder med det hurtige aftræk med putteren. Hverken Snedeker eller folk udenfor har dog forventninger om en topplacering i den første uge. RSM Classic kan derimod give den vellidte amerikaner en god ide om, hvad der skal arbejdes på henover nytår.

Flere velkendte navne springer også i øjnene i Georgia. Blandt andre Bubba Watson, Matt Kuchar og for europæerne velkendte Andrew ”Beef” Johnston er også til start, når RSM Classic starter torsdag.

Tre mulige vindere

Kevin Kisner

Kevin Kisner vandt RSM Classic i 2015 med hele seks slag og er samtidig næsthøjest placeret spiller i feltet på verdensranglisten kun overgået af Matt Kuchar. Kisner har haft stor succes i RSM Classic, og kunne meget vel blive den første spiller til at vinde turneringen to gange.

Webb Simpson

Simpson har efter en godkendt 2016-17 sæson indledt jagten på tidligere tiders storspil. En rigtig fornuftig start på den nye sæson, har kastet to top 20 placeringer i to starter af sig, og det kan ikke vare længe, inden Webb Simpson igen tager endnu en sejr hjem.

Charles Howell III 

38-årige Charles Howell, har med mere end 80 placeringer i top ti i karrieren på PGA Tour i den grad slået en tyk streg under, at han er en spiller, der hører til blandt de allerbedste. Til gengæld har hans evne til at vinde golfturneringer ikke helt stået mål med stabiliteten. ”Kun” to sejre er det blevet til i hans 18 år lange karriere på PGA Tour. Seneste sejr ligger tilbage i 2007, men en fjerdeplads i sidste uges OHL Classic at Mayakoba, giver håb om, at Howell igen i denne uge kan spille med om sejren i RSM Classic.

C More Golf er med alle fire dage fra årets sidste tællende turnering til FedEx Cuppen.
Hero World Challenge med Tiger Woods i feltet spilles fra den 30. november, men er ikke tællende til PGA Touren.

Sendetider The RSM Classic
Torsdag 19.30 – 22.30
Fredag 19.30 – 22.30
Lørdag 19.30 – 22.30
Søndag 19.30 – 22.30

Seneste nyheder