10 november 2017 22:09

Her finder du nemt en golfmakker

Forside Nyheder Her finder du nemt en golfmakker
Af Golfonline.dk

Vidste du, at det er muligt at finde en golfmakker på nettet? Golf er trods alt en social sport, men af og til har de fleste nok prøvet, at stå uden en makker. Når du ikke kan komme afsted og spille golf med venner. Så er den måske en idé at finde en fremmed golfpartner?

Løsningen kunne sagtens være sportpartner.dk, som har mere end 10 år på bagen! Her er mere end 100.000 medlemmer, og portalen begrænser sig ikke til golf. Der er nemlig et hav af muligheder for, at finde en makker til alt muligt mellem himmel og jord.

Du kan f.eks. være aktiv på dansegulvet, og møde en dansepartner, ligesom det også er muligt at træffe en anden, som er frisk på at tage med ud af fiske. Men golf er altså bestemt også en mulighed, som vi nok er mange, der ind imellem godt har kunne bruge,

Noget tyder på, at sportpartner.dk fungerer ret så godt, For brugerne synes glade, da der er givet 3.9 ud af 5 mulige stjerner i brugerbedømmelse. Det er gratis at have en basis profil på hjemmesiden,  men vil man endnu mere, så må man ty til lommerne, og betale for et såkaldt premium medlemskab. Her er der ingen opsigelsesperiode, men dog forskellige bindingsperioder, som er henholdsvis 1, 3, 6 og 12 måneders medlemskab.

Ideen synes rigtig god, og jo flere der benytter tilbuddet jo flere muligheder er der for, at finde en ny makker til hvad end hjertet måtte begære. Det kan eventuelt være en idé at sprede sin søgen ud over flere interesser, da der således er flere aktive brugere.

 

Seneste nyheder