02 november 2017 10:32

Højt spil i Vegas

Forside Nyheder Højt spil i Vegas
Af PM

Sidste års udgave af Shriners Hospitals for Children Open fik en yderst overraskende vinder, da australske Rod Pampling endte med at tage sin kun tredje sejr på PGA Touren. Den seneste kom hele ti år tidligere i Arnold Palmers turnering på Bay Hill i 2006.

Bubba Watson skal forsøge igen at finde spilleglæden når han stiller op i Shriners Hospitals for Children Open

Pampling stiller bestemt ikke op som favorit i årets udgave af Shriners Hospitals for Children Open, tiden siden hans anden sejr på PGA Touren har ikke været rosenrød for den 48-årige australier. Bedste resultat i 2017 er en 17. plads i SBS Tournament of Champions i et felt med kun 32 spillere.

Det lå dog heller ikke i kortene, at Pampling skulle ende med trofæet i 2016, da han lige havde tilspillet sig kortet igen fra Web.com Touren. Med en af Tourens helt store stjerner Brooks Koepka i hælene under hele finalerunden, havde ikke mange tippet Pampling store chancer, så hvem ved, måske kan den australske veteran overraske på ny.

Tre tællende turneringer resterer i 2017, inden spillerne kan holde lidt juleferie med god samvittighed. Flere store navne er da også mødt op i denne uge i forsøget på at få lidt hurtige point ind på FedEx Cup kontoen, så julepausen forhåbentligt kan nydes fuldt ud.

En af dem er Bubba Watson. Watson havde ikke nogen god 2016-17 sæson, hvor han allerede efter anden playoff turnering i Boston måtte takke af for sæsonen. Shriners Hospitals for Children Open er første turnering tilbage for den langtslående amerikaner.

Bubba lignede det meste af sidste sæson, en spiller som ikke havde lyst til at spille, og der skulle ikke meget modgang til, inden filmen knækkede på banen. Der var dog flere positive momenter sidst på sæsonen, det giver håb for Bubba. Alle er klar over, hvad den dobbelte Mastersvinder er i stand til på en golfbane, og det er altid en fornøjelse at se Bubba gøre tingene på sin helt egen måde. Fingrene er krydset for, at han kan finde noget selvtillid og dermed på ny gøre sig gældende i verdenstoppen. Bubba Watson er strøget helt ned som nummer 60 i verden igennem det sidste år.

Tre mulige vindere

Webb Simpson


Webb Simpson var tidligere i karrieren helt oppe som nummer fem i verden, i ugerne efter han sejrede i US Open tilbage i 2012. Fire sejre på PGA Touren i årene 2011-2013 var medvirkende til, at Simpson var en spiller, man skulle regne med. Siden har der været mere stille omkring den sympatiske amerikaner.
Alt tyder dog på, at Simpson for alvor er på vej tilbage. En flot sæsonafslutning gav Simpson en afsluttende placering som nummer 17 på FedEx Cup listen. Af de seneste seks starter er fem af dem endt med placeringer i top 17, Webb Simpson har ovenikøbet tidligere sejret på TPC Summerlin tilbage i 2013. Simpson bør derfor være et godt bud på en sejr i Las Vegas.

Chesson Hadley


Chesson Hadley var i sidste uges Sanderson Farms Championship også med på listen over mulige vindere. Hadley levede næsten op til favoritværdigheden, da han sluttede som nummer to i turneringen. Hadleys PGA Tour sæson er dermed startet med en tredje- og en andenplads, efter han kvalificerede sig fra Web.com Touren. En imponerende start af Chesson Hadley, der dermed ligger et lille bud ind på muligvis at være den næste store stjerne. I denne uge får han endnu en chance for at stryge til tops på allerhøjeste niveau.

Tony Finau


Den langtslående amerikaner Tony Finau er for alvor ved at bide sig fast på den store scene. Sidste sæson klarede Finau den hele vejen til Tour Championship for første gang i karrieren, og som kategorisystemet er skruet sammen, giver det Finau adgang til alle de største turneringer i 2017-18 sæsonen. Det gav debut i WGC regi i sidste uge i Kina med en flot 11. plads til følge. Finau har tidligere vundet den lille Puerto Rico Open på PGA Touren, men ligner mere og mere en spiller, som for alvor er klar til også at gøre sig gældende i større turneringer. Det er Tony Finaus fjerde besøg på TPC Summerlin, et scoregennemsnit på 68,33 og to top 20 placeringer er det tidligere blevet til. Det kan sagtens tænkes at blive forbedret yderligere i denne uge.

C More Golf sender direkte alle fire dage fra Las Vegas, når nogle af verdens bedste golfspillere skal finde vinderen af Shriners Hospitals for Children Open.

C More Golf sender direkte alle fire dage fra Shriners Hospitals for Children Open

Sendetider Shriners Hospitals for Children Open
Torsdag 21.30 – 00.30
Fredag 21.30 – 00.30
Lørdag 21.30 – 00.30
Søndag 21.30 – 00.30

Seneste nyheder