07 august 2017 11:17

Juniorugerne på Fanø Golf Links

Forside Nyheder Juniorugerne på Fanø Golf Links
Af PM

Igen I år har Fanø Golf Links været vært for Fanø ugerne, og igen i år har der været afholdt junior uger samtidig. 48 juniorer fra alderen 6 til 15 år har i år deltaget i denne traditionelle begivenhed, der går mange generationer tilbage.

Blandt andet har mange af tidligere og nuværende danske topspillere, som blandt andet Thomas Bjørn og det nuværende stortalent John Axelsen fået leget golfens små finesser ind i blodet i klitterne på Fanø. I de to uger i år har der i gennemsnit været 30 spillere til start hver dag. Spillere med et hcp mellem 4 og 54, og nye spillere med hcp mellem 55 og 90. Heraf en del ihærdige unge piger.

Ikke usædvanligt dukker der ofte tidligere junior deltager op og i år var igen undtagelse. Blandt andet mødte Danmarks og en af verdens bedste amatørspiller John Axelsen, der selv i mange år deltog i Fanø juniorugerne, op og brugte tid sammen med juniorerne. Blandt andet deltog John Axelsen i den årlige minigolf turnering hvor han spillede sammen med Robert og Patrick på henholdsvis 6 og 8 år, samt i Fanø Ugernes 18 hullers Junior/Senior turnering.

Robert mente efter minigolf turneringen at han næsten slog John. En stor oplevelse for de unge spillere, at se golfen spillet på allerhøjeste plan og en stor tak til John for at han kan finde tid til de unge juniorer og inspirere dem. Årets vinder af Fanø Ugernes junior mesterskab blev Christian Krag Bundgaard.  Golfinteressen og det gode kammeratskab trives stadig godt på Fanø, selv her over 100 efter det første slag blev slået i klitterne. Så vi glæder os til at byde velkommende til endnu flere juniorer til næste år.

Seneste nyheder