05 august 2017 10:03

VIND ET 5-STJERNET GOLFOPHOLD FOR 2 PERSONER

Forside Nyheder VIND ET 5-STJERNET GOLFOPHOLD FOR 2 PERSONER

I samarbejde med GolfersGlobe.com udlodder Golfonline.dk et golfophold på det luksuriøse portugisiske golfresort, Penha Longa Golf Resort.

Penha Longa er et af Portugals mest eksklusive golfresort.

Det smukke Penha Longa resort ligger i Sintra bjergene ikke langt fra Cascais og Sintra. I tidernes morgen lå der et kloster på grunden, men i dag er stedet omdannet til Penha Longa Hotel, Spa & Golf Resort et 5* luksusresort, der byder på et ægte portugisisk livsnyderophold.

Penha Longa er både eksklusivt og sofistikeret. Den sydlandske Palazzo-stil er gennemført, og det samme er indretningen på de i alt 194 store og velindrettede værelser.

På Penha Longa rimer golf på gourmet. Resortet råder nemlig over en Michelin restaurant, Restaurant LAB, der i 2016 fik tildelt en Michelinstjerne, og så har resortet for ganske nylig åbnet endnu en restaurant, så udbuddet af gastonomiske oplevelser nu er større, end man ser det på andre golfresorts.

Med den nyvundne stjernestatus manifesterer det 5-stjernede golfresort sig som et af Portugals førende gourmethoteller.

Europatourgolf på 1. Klasse
Det var også på Penha Longa, at Thomas Bjørn tilbage i 2010 med sejren i Portugal Open for alvor igen fik kickstartet karrieren.

I 2017 er det 25 år siden, at Atlantic Course på Penha Longa Resort åbnede. Ud over den ene gang, hvor Thomas Bjørn vandt har Atlantic Golf Course yderligere tre gange været benyttet til Portugal Open.

Banen, der er er designet af Robert Trent Jones Jr., er kendt over hele verden og kom i 2016 ind på 11. pladsen, da Golf World kårede Europas 100 bedste golfresorts.

En golfrunde på Penha Longa byder på dramatiske golfhuller og smukke udsigtspunkter og selv på dage med kun en svag brise er Atlantic Course langt fra nogen walk over, og når først vinden blæser ind fra havet og bliver hvirvlet rundt mellem bjergene, så bliver banen for alvor en test for selv de bedste spillere.

Nu kan du vinde et golfophold på Penha Longa.

KLIK PÅ LINKER HER og følg instrukserne i opslaget ’VIND ET 5-STJERNET GOLFOPHOLD I PORTUGAL’.

Præmien inkluderer:

  5-stjernet ophold med 3 overnatninger for 2 pers. i dobbeltværelse
– Inkl. morgenmad
– 2 green fee pr. person på The Atlantic Course

Bemærk: Præmien inkluderer ikke fly, billeje og forplejning ud over morgenmad.

Vinderen trækkes den 13. august 2017 og får direkte besked via email. Vinderen offentliggøres samtidig på GolfersGlobe’s Facebook side.

Seneste nyheder