30 juli 2017 14:19

Prøv golf i Jelling Golfklub

Forside Nyheder Prøv golf i Jelling Golfklub
Af PM

I Jelling Golfklub får du nu mulighed for, at komme godt i gang med golf, og få en fornemmelse for spillet. Inden du behøver at betale kontingent, og blive medlem af klubben.

Søndag den 20. august har vi en særlig ”Spil med” dag, hvor interesserede kan komme og få en smagsprøve på golfens glæder. Arrangementet starter med introduktion til golfspillet, hvorefter der bliver spillet en holdturnering, hvor holdene er sammensat af erfarne spillere og nye. Klubben sørger for det nødvendige udstyr. Deltagerne skal blot sørge for en fornuftig påklædning.

Efter turneringen er der hyggeligt samvær i klubhuset, med et let traktement og præmier, samt praktisk information om golfklubben og medlemskab ved Annemette Smed og Ivan Thorsen fra klubbens begynderudvalg.

”For nye medlemmer er der 3 måneders gratis prøvemedlemskab, hvori der indgår træning. På denne måde får man en fair mulighed for at afprøve golfsporten, inden man behøver at melde sig ind i klubben”, fortæller bestyrelsesmedlem Ivan Thorsen.

”Vi opfordrer klubbens medlemmer til at invitere en ven, kollega eller familiemedlem til at deltage og opleve de mange glæder ved golfspillet, bl.a. det sociale samvær og muligheden for at spille sammen på tværs af køn, alder og talent”, siger Ivan Thorsen.

Jelling Golfklub hylder fællesskabet omkring golf og er kendetegnet ved et godt socialt samvær, hvor alle medlemmer er velkomne, og meget gerne må bidrage til klublivet med deres interesser og evner. Det er med til at give en attraktiv, rummelig klub med meget hyggelig stemning.

”Vi ser i disse år at mange mennesker har fået stillesiddende arbejde. Golf giver masser af frisk luft og motion, og samtidig spilles golf i smuk natur, der byder på oplevelser med årstidernes skiftende vejrlig”, fortæller Ivan Thorsen.

Ønsker du at prøve golftalentet af, kan du tilmelde dig senest 17. august på mail@jellinggk.dk
Har du spørgsmål til Jelling Golfklub kan du henvende dig på tlf 7587 2790.

Seneste nyheder