25 juli 2017 11:40

Korsør Golf Klub klar til endnu en stor festuge

Forside Nyheder Korsør Golf Klub klar til endnu en stor festuge
Af PM

Festugen i Korsør Golf Klub har gennem mange år været en stor begivenhed i klubben. År efter år har flere og flere golfspillere fra nær og fjern deltaget, og spændende bliver det, om sidste års rekord på næsten 1.300 spillere står for fald. Festugen 2017 foregår fra 23. – 29. juli, udtaler klubbens formand Poul Møller.

Korsør Golfklub

For både medlemmerne og de mange gæster er Festugen i Korsør blevet en institution. Det er en begivenhed, der for mange golfspillere indgår som en naturlig del af ferieplanlægningen.

De mange turneringer og forskellige turneringsformer gør det til en afvekslende golfuge. Der er noget for enhver smag. Festugen afsluttes med en fest i klubhuset lørdag aften.
Et er at spille om de mange herlige præmier, som en række sponsorer, har stillet til rådighed. Noget andet og måske vigtigere er den afslappede og hyggelige atmosfære, der ikke blot kendetegner Festugen, men som er en velkendt del af Korsør Golf Klubs DNA. Det er noget vi værner meget om, og noget både gæster og medlemmer sættet stor pris på, påpeger Poul Møller.

Kun kr. 100,- pr. turnering.

Ønsker man at gå all in ved at deltage alle 7 dage, er det ikke mange steder, at en uges golf kun løber op i 700 kr.

Green fee er nemlig kun 100,- kr. pr. turnering. Tilmelding på Golf Box.
Også overnatningsmulighederne er gode, idet Comwell Korsør, der er beliggende kun 135 m fra golfbanen, har gode tilbud på overnatning for festugens deltagere. Her er der mange muligheder for at slappe af efter en god dag på golfbanen, ikke mindst i hotellets flotte Spa-område.

Mange er i sving.

Man kan selvfølgelig godt inviterer ca. 200 gæster om dagen og til en fest lørdag aften, men at få festugen til år efter år at blive en stadig større og større succes kræver en stor indsats både før, under og efter festugens afvikling. Derfor skal der naturligvis lyde en kæmpe tak til turneringsudvalget, de mange frivillige, Golf Caféen, kontoret og sidst men ikke mindst de mange sponsorer, der er med til at sikre, at vi også i år kan invitere til Festuge i Korsør Golf Klub, slutter klubbens formand.

Seneste nyheder