29 juni 2017 12:15

SOMMERKAMPAGNE I RY MED KORTE GOLFKURSER

Forside Nyheder SOMMERKAMPAGNE I RY MED KORTE GOLFKURSER
Af PM

På GreenWeek 2017 kan alle med bopæl i Skanderborg Kommune blive golfspillere på en uge for kun 100 kr. og 250 kr. for en familie op til fem personer.

Golfmanager Anette Syvertsen

Alle indbyggere i Skanderborg Kommune får nu en unik mulighed for at blive golfspillere hurtigere og billigere end nogensinde før. Med sommerkampagnen GreenWeek 2017 indbyder golfbanerne på Kildebjerg i Ry med Kvickly Ry som sponsor til en uges lynkursus for kun 100 kr. per person eller 250 kr. for en hel familie op til fem personer.

De billige sommerkurser tilbydes i ferieugerne 29, 30 og 31 og består af undervisning i teori, praktik på træningsanlægget og prøvespil på Kvickly Ry Pay & Play-banen. Kursisterne skal som minimum afsætte fire dage i ugens løb, og kurset er tilrettelagt som holdundervisning.

Med dobbelt så mange golfspillere i Silkeborg som i Skanderborg Kommune viser statistikken, at der er et stort potentiale for flere golfspillere i sidstnævnte kommune, mener golfmanager i Ry, Anette Syvertsen.

”Vi har ikke nogen entydig forklaring på tallene, men måske skyldes det, at der har været spillet golf i Silkeborg siden midten af 1960’erne, og så er antallet af golfbaner i kommunen det dobbelte af Skanderborg. Og måske har Thomas Bjørn også haft betydning for promoveringen af spillet i Silkeborg,” siger Anette Syvertsen, der forventer sig meget af GreenWeek-kampagnen:

”Vi har valgt at målrette sommerkurserne til indbyggerne i Skanderborg Kommune, fordi vi føler os overbeviste om, at det er et spørgsmål om let tilgængelighed og en favorabel pris. Det vil forhåbentlig tiltrække mange nye fra både Skanderborg, Ry, Hørning, Galten og andre byer i kommunen,” siger Anette Syvertsen.

Den professionelle træning på GreenWeek 2017 forestås af headpro Jan Henriksen, Rasmus Rolighed og Christian Nordby, mens Leif Laursen tager sig af teoriundervisningen.

”Vi har lagt et program, hvor der i princippet er træning, teori og spil på banen hver anden dag, så det er overkommeligt for alle. Kurset vil slutte søndag eftermiddag med en runde på Pay & Play-banen med efterfølgende uddeling af diplomer. Vi har også valgt at sætte en aldersgrænse på 14 år for at kunne målrette det til voksne, men også fordi vi har så mange andre tilbud til børn. Vi har plads til 140 kursister, og det er først til mølle for de interesserede,” siger Jan Henriksen.

Leif Laursen fra Ry er en af klubbens mange frivillige, der gerne afsætter nogle uger til at hjælpe nye golfspillere.

”Det er jo en unik sportsgren, hvor man på grund af handicapsystemet kan konkurrere på tværs af køn, alder og evner, så hele familien kan være sammen. Og så er golfsporten kendetegnet ved et hyggeligt fællesskab, god motion og masser af dejlige naturoplevelser. Jeg tror, der er et stort uudnyttet potentiale for golf i Skanderborg Kommune,” siger Leif Laursen.

Seneste nyheder