28 juni 2017 10:04

John Axelsen atter udtaget EM

Forside Nyheder John Axelsen atter udtaget EM
Af pm

Så er holdene udtaget til EM for hold, og Danmarks John Axelsen er med for 6. gang. 3 gange har han været udtaget for Juniorerne, og ligeledes 3 gange udtaget for herrer holdet. Efter et forår der har stået i uddannelsens tegn, med en studentereksamen fra Stenhus Gymnasium i Holbæk, er Danmarks bedste golf amatør, den 19 årig John Axelsen, altså igen blevet  udtaget til EM for hold, som denne gang spilles i Østrig.

Carris Trophy
Little Aston Golf Club 2015
John Axelsen
Credit: Leaderboard Photography

 

Der har ikke væres spillet så meget i foråret, men det er alligevel blevet til en top placering i verdens stærkeste junior turnering, Junior Invitational i Sage Valley, USA.

Og det er blevet til lutre sejre, for Sorø Golf Klubs divisions hold. I dag er Axelsen Danmarks bedst placerede spiller, på herrernes verdensrangliste,med en 19 plads. Og har historisk lavt handicap på bare +6,1, som den første dansker der nogensinde har spillet sig ned under hcp. 6

 

I øjeblikket er John med landsholdet i England hvor de spiller det individuelle EM for amatører på Walton Heath  GC ved London.

Seneste nyheder