22 juni 2017 15:25

Endnu få ledige pladser i Vejles traditionsrige eliteturnering

Forside Nyheder Endnu få ledige pladser i Vejles traditionsrige eliteturnering
Af Golfonline

I bestræbelserne på at få de sidste deltagere i feltet med, har Vejle Golf Club besluttet at forlænge tilmeldingsfristen til Vejle Matchen til og med søndag den 25. juni. Vejle Matchen er klubbens elitematch, der første gang blev afviklet i 1979.

Prominente navne har gennem tiderne fået deres navn indgraveret i vindertrofæet, blandt andre europatourvindere som Thomas Bjørn og Lisa Holm Sørensen.

Der er plads til i alt 75 deltagere, 63 herrer og 12 damer, og turneringen afvikles som slagspil med cut efter lørdagens 36 huller. Søndag spilles 18 huller. Den samlede præmiesum er kr. 25.000,- og Vejles bane er sat op som en fair, men også vanskelilg, udfordring for de dygtige elitespillere.

Turneringen afvikles på Sletten/Parken, hvor der også er fine forhold for publikum til at se flot og velspillet golf. Vi opfordrer alle interesserede til at komme ud på banen og se eliten håndterer vores flotte og udfordrende banen. Der er garanti for at man kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen! Herrerne spiller fra tee 58 og damerne fra tee 52.

Tilmelding via golfbox.dk Der er sidste frist søndag den 25. juni, og turneringsfeen er 450 kr inkl. Frokost mellem lørdagens runder.

Seneste nyheder