12 juni 2017 20:55

Tid til årets anden Major

Forside Nyheder Tid til årets anden Major
Af Golfonline.dk

I dagene fra den 12. til den 17. juni går det løs, når den 117. udgave af US Open spilles, på Erin Hills, i Wisconsin. Match-starten går torsdag klokken 19 dansk tid, og her bydes der på top golf, på en ekstra smuk top-bane, som er designet efter naturen i området. Da banen blev anlagt, blev der blev kun tilført jord på 4 af banens huller, hvilket tydelige kan ses når man ser banen. Den går i et med omgivelserne, og du kan se mere om dette, i nedenstående video klip.

Der er altså masser at se på når det går løs, og måske det også kunne være en ide at give begivenheden lidt ekstra spænding? Du kan nemlig selv spille ved at oddse på turneringen. Hos 888sport betting odds giver Dustin Johnson pengene 8.5 gange igen, hvis han vinder turneringen, medens du kan få 13 gange indsatsen retur, hvis du spiller på McIlroy eller Jordan Spieth som vinder.

Sidste år førte Andrew Landry an fra start, men  Johnson overtog roret i anden runde, efter at turneringsstarten var blev udsat, på grund af dårligt vejr. I år ser vejret dog anderledes godt ud, og starten kan gå som planlagt. Så det skal blive spændende at se hvem der vinder i år, og om Johnson, der trods en kontroversiel straf, løb af med sejren i 2016, med hele tre slag ned til nummer to.

Der er altså lagt an til et smukt brag af en match, hvor du kan spille med via odds, og i øvrigt nyde den flotte bane på TV. Der er fire svenske spillere med i år, og da der ingen danskere er med fra start, kan det være at man skal heppe lidt på dem – hvoraf Henrik Stenson og Alex Noren begge spiler med.

Seneste nyheder