08 juni 2017 11:27

Vejle Golf Club inviterer til traditionsrig elitematch

Forside Nyheder Vejle Golf Club inviterer til traditionsrig elitematch
Af PM

Vejle Golf Clubs traditionsrige eliteturnering, hvor flere af klubben talentfulde damer- og herrer-spillere gennem årene har triumferet, afvikles traditionen tro over 54 hullers slagspil.

Vejle Matchen er ensbetydende med sommer, idet turneringen afvikles i den første weekend i juli måned. Traditionelt tiltrækker den talentfulde spillere fra hele landet, der gerne bruger turneringen som en vigtig start på en lang og begivenhedsrig turneringssommer og gennem årene er det da også blevet til en række tætte og spændende opgør.

Turneringen afvikles på Sletten/Parken, hvor der også er fine forhold for publikum til at se flot og velspillet golf. Vi opfordrer klubbens medlemmer til at komme ud på banen og se eliten håndterer vores flotte og udfordrende banen. Der er garanti for atman kan få et par tricks eller tre til at forbedre sit eget spil på banen! Herrerne spiller fra tee 58 og damerne fra tee 52.

Vejle Matchen har plads til 63 herrer (max hcp 5,0) og 12 damer (max hcp 12,0) i turneringen. Præmiesummen er på kr. 25.000,- og proportionerne er sat, så der ved flere end 72 tilmeldte spillere sorteres efter hcp, så spillere med de højste hcp sorteres fra.

Vejle Golf Club forbeholder sig ret til 6 wildcards.

Der spilles med cut efter lørdagens 36 huller, således at de 30 bedste herrer og 9 bedste damer kvalificerer sig til søndagens afsluttende 18 huller.

Tilmelding via golfbox senest onsdag den 21. juni. Turneringsfee er 450 kr og inkluderer frokost om lørdagen.

Seneste nyheder