19 maj 2017 00:04

Kr 15.501 for første tee-tid på Great Northern

Forside Nyheder Kr 15.501 for første tee-tid på Great Northern
Af Golfonline.dk

Den 8. juli er en helt speciel dato i dansk golfhistorie. For her åbner banen som er på mange danske golfspillers læber, nemlig Great Northern ved Kerteminde. Det trækker uden tvivl i mange golfere, for at komme til Fyn, og gå Danmarks nyeste 18 huller. Men særligt trækker det i en auktionsbyder, der betalte hele 15.501 kroner, for den første tee-tid på den nye bane.

Første teetid på Great Northern blev solgt på auktion. Byderen bliver således første gæst på banen, hvor Søren Hansen er kommet til som chef træner, og hvor klubhuset i sig selv, lader til at være et besøg værd. En på papiret helt unik bane, som vi tester senere i år, og hvor du allerede nu kan booke tee-tider.

Det var på Odendo, som er et voksende auktionshus, at en byder, løb af med den særlige tee tid, og ved samme lejlighed valgte at støtte godeformål, hvilket er en del af konceptet med Odendo, der i øvrigt vandt E-handlesprisen i 2015, og altid har masser af golf-auktioner kørende.

Du kan også selv spille Great Northern, og endda slippe afsted til reduceret pris, hvis du er morgenfrisk. Green-fee mellem klokken 0630 og 0750, er 600 kroner, medens den øvrige tid afsættes til kr. 900. Du kan allerede booke tee-tider direkte i golfbox – og på klubbens egen hjemmeside, hvor du dog først bliver tvangsflyttet ind på golf.dk, der er Golfonlines konkurrende medie, hvor fra du så endelig kan logge ind og booke tid.

Banen er designet af Nicklaus design, og virker yderes tiltrækkende. Og du kan snart udforske banen hul for hul, når den elektroniske baneguide snart frigives. Men banen er en ting – og dog det vigtigste – men hul 19 hører for de fleste med til en god helhedsoplevelse. Og her ser det ud til at vi snart får landets absolut førende klubhus, med tilhørende faciliteter, som vi kommer videre ind på, når Golfonline.dk gæste-spiller banen senere denne sommer.

Men det bliver altså ikke første tee tid, nogen kan få fingrene i, da tiden blev solgt på auktion på Odendo til hele 15.501 kroner.

SE FLERE AUKTIONER HER

Seneste nyheder