17 maj 2017 16:46

Vind en bil med Glød i

Forside Nyheder Vind en bil med Glød i
Af PM

For andet år i træk vælger en sponsor, at sætte en bil på højkant i golfturneringen ”Christian Gløet Open” på Mølleåens Golfklub. Mølleåens Golf Klubs professionelle golfspiller Christian Gløet holder sin årlige golfturnering lørdag den 10. juni og har igen af Bilhuset Allerød fået en flot præmie – en bil.

Foto: Julie Høj

Den golfspiller, der kan lave hole in one på et udvalgt hul, kan køre fra matchen i en splinterny WV Up til en værdi af kr. 125.000. Bilhuset Allerød har valgt, at toppe deres sponsorat til Christian Gløet med bilen – udover, at de også på et andet hul har en hole in one præmie på 4 stk. Continental Sommerdæk til en værdi af op til kr. 10.000,-.

Sidste år havde de sat samme præmier på højkant – men her lykkedes ingen af deltagerne, at køre med hverken bil eller med sommerdæk.

”Det er utrolig flotte præmier fra Anni Krøger og Kim Olsen i Bilhuset Allerød må jeg sige, der bliver virkelig noget at spille om for dem, der melder sig til min turnering. Chancerne er jo næsten større i år når ingen vandt dem sidste år, så jeg glæder mig til, at se om nogen ikke vinder bilen lørdag den 10. juni på vores dejlige golfbane. Er der stadig ingen, der laver hole in one, er der stadig flotte præmier som de øvrige sponsorer har sørget for” – fortæller Christian.

Turneringen er åben for klubbens medlemmer, sponsorer og men også golfspillere udefra. Formålet med turneringen er at skabe en hyggelig dag, hvor spillerne kan møde deres ”helt egen” professionelle golfspiller og det overskud, der skabes på dagen går til Christians mange trænings- og rejseudgifter.

”Når jeg i år skal spille samtlige turneringer på Ecco Touren og Nordic League løber det op på udgiftssiden. Derfor er jeg meget taknemlig over for, at klubben og mine sponsorer vil hjælpe med en turnering til fordel for mig, det varmer helt utroligt” fortæller den 27 årige golfspiller.

Tilmelding forgår via golfbox.dk, prisen for at deltage er kun almindelig greenfee og der bydes på en let frokost og et foredrag af Christian ved præmieoverrækkelsen. Programmet for lørdag den 10. juni  kan ses på Christian Gløet hjemmeside.

Seneste nyheder