17 april 2017 07:46

VIND ET GOLFOPHOLD PÅ PGA CATALUNYA

Forside Nyheder VIND ET GOLFOPHOLD PÅ PGA CATALUNYA

Med optagelsen af det 5-stjernede Hotel Camiral i det eksklusive selskab blandt ‘The Leading Hotels of the World’ manifesterer PGA Catalunya sin position, som Spaniens førende golfresort.

Nu kan du vinde et 5-stjernet ophold på Hotel Camiral. Præmien inkluderer 3 overnatninger samt 2 runder golf (Stadium Course og Tour Course) for 2 personer. Læs nederst på siden, hvordan du kan deltage i lodtrækningen.

               

Overvejer man at tage på en golfferie til Spanien, så er der nu blevet mindst én god grund mere til at tage Spanien fremfor et hvilket som helst andet sted.

PGA Catalunya, der ligger nord for Barcelona har i årevis været Spaniens førende golfresort, og nu skal en storstilet investeringsplan bringe resortet op på et endnu højere niveau.

Der er nemlig afsat mere end 50 mio. kr. til at udvikle resortet, som bl.a. får egne vinmarker samt badesø med beach club.

En del af pengene er dog allerede brugt, for i 2016 åbnede Hotel Camiral, som hurtigt etablerede sig som Girona områdets førende luksushotel.

Det 5-stjernede hotel, der ligger blot en times kørsel nord for Barcelona, holder så højt et niveau, at det allerede et år efter åbningen nu er blevet optaget i ’The Leading Hotels of The World’. Kriterierne for at blive optaget i dette eksklusive selskab er en række strenge krav til værelsernes stand og indretning, personalets serviceniveau og køkkenets standard.

På Hotel Camiral oplever man en særlig stemning, og man fornemmer tydeligt, hvordan luksusbegrebet får ny betydning. Alt er gennemført ned til mindste detalje, og der venter gæsterne en oplevelse langt ud over det sædvanlige.

Verdensklasse golfbaner
PGA Catalunya åbnede i 1999, og fremstår i dag som et eksklusivt og moderne livsstilsresort. På resortet ligger de 2 fantastiske mesterskabsbaner Stadium Course og Tour Course. Førstnævnte bane var Spaniens bud på en Ryder Cup bane (2022), og det er bl.a. her på dette golfanlæg, at den danske ECCO Tour har indledt sæsonen de sidste par år.

Kommer man til PGA Catalunya for at få finpudset svinget, så er man kommet til det rette sted. Resortet har nemlig et kæmpe træningsanlæg med driving range og Spaniens største putte- og chipping green. Desuden har Masters-vinderen 2017, Sergio Garcia sit eget træningsakademi på PGA Catalunya, Sergio Garcia Junior Golf Academy.

Artiklen er leveret i samarbejde med GolfersGlobe.com. KLIK HER for at læse, hvordan du deltager i lodtrækningen om et golfophold på PGA Catalunya – eller klik direkte ind på Facebook for at deltage under opslaget ‘FØLG OS PÅ FACEBOOK’

Seneste nyheder