13 april 2017 18:03

Koerstz Madsen klar til topkamp i Marokko

Forside Nyheder Koerstz Madsen klar til topkamp i Marokko
Af Morten Sandorff

Fra Marokko, udtaler Nanna Koerstz Madsen; Min putter kostede en superrunde i dag, filosoferer Nanna Korstza Madsen, efter en solid indsats i -3, garneret med 5 birdies og 2 bogeys.

Jeg synes runden var fyldt af hulkanter, så jeg er ikke helt tilfreds, siger den 22-årige Smørumpro, der ikke skyder skylden på banen.

Det er en god bane i meget fin stand. Greens ruller meget fint, i modsætning til vores træningsgreen hernede, uddyber fortæller Madsen der også har glæde af sit lange spil. -Der er kommet flere bunkers på banen siden sidste år, men heldigvis kan jeg stadig komme forbi og i position.

Madsens 70 slag var godt nok til en 3.plads med hele formiddagsfeltet i klubhuset, og intet tyder på vilde forskydninger resten af dagen. Hun er lige nu 54 på LET Order of Merit og har allerede passeret 2 mio kr i karriereindtjening.  Og i Marokko sigtes der også mod en topplacering.

 

– Det går rigtig godt på drivingrange, og jeg scorede jo også på banen, så jeg kan godt være i top-10 på søndag, slutter Koerstz-Madsen., der tydeligvis har potentiale til endnu mere, hvis hulkanterne bliver gjort lidt skarpere før de næste runder.

Seneste nyheder