13 april 2017 00:10

Lucas: "Min sæson er først lige startet"

Forside Nyheder Lucas: "Min sæson er først lige startet"
Af Morten Sandorff

Lucas Bjerregaard er i gang med sin fjerde sæson på European Tour. Det er kun blevet til 6 turneringsstarter i sæsonen, men det er som planlagt fortæller den nordjyske tourpro.

Lucas Bjerregaard

– Før jul flyttede jeg hele mit liv permanent til London, hvilket betød at min sæson først startede i januar. Jeg spillede turneringer i Emiraterne og Afrika og har valgt et par af de mindre turneringer fra, heriblandt Hero Indian Open. 2016 var også et år, hvor jeg brugte mange kræfter på at ændre mit spil. Efter at have spillet med verdens bedste lærte jeg hvad der skulle udvikles på for at spille lige op i det selskab. Mit sving skulle være enklere, mere stabilt og min længdekontrol forbedres, siger Lucas Bjerregaard.

Golfanlægget er et af de bedste, jeg har set i meget lang tid

Bjerregaard har klaret cuttet i 4 af de 6 turneringer, men han er lige nu nr 93 på Race to Dubai, i betænkelig nærhed af grænsen for tourkort. Det bekymrer dog ikke:

– Jeg ved faktisk ikke hvad nummer jeg er på RtD. Min sæson er først lige startet, og jeg ser frem til turneringerne i bla. Rolex Series, hvor der er store penge på spil. Jeg var tilfreds med spillet i Afrika, men nu efter 5 ugers pause er det svært at vurdere turneringsspillet – om følelsen fra driving range kan komme med ud på banen. Golfanlægget er et af de bedste, jeg har set i meget lang tid. Jeg har spillet Trent Jones banen i Agadir, men det her er endnu bedre. En topklassebane i fantastisk stand – det giver mindelser om at være på Valderrama.

Det er en tydeligt determineret spiller der går tilbage i slagbåsen for at færdiggøre dagens træning. Let presset bekræftede Bjerregaard, at en placering i top-10 da ikke var en urimelig forventning i ugens mellemstærke felt.

Seneste nyheder