05 april 2017 07:08

TryOut i Vejle- for nye golfere

Forside Nyheder TryOut i Vejle- for nye golfere
Af PM

Har du overvejet, om golf er et spil for dig? I Vejle Golf Club har du mulighed for at prøve talentet af i et forløb, hvor du selv bestemmer tempoet. Meld dig til en introduktionsaften og kom i gang med en sund og udfordrende fritidsinteresse.

”Vi tilbyder interesserede i at prøve golf, så de bliver sikre på om spillet er noget for dem, inden de skal betale indskud og medlemskab. TryOut-konceptet betyder, at folk selv kan vurdere, hvad der skal til af tid og træning, før de kan tage beslutning om de vil være medlem eller ej”, fortæller formand for begynderudvalget i VGC, Margit Jakobsen, der selv har spillet i 15 år og sætter stor pris på det sociale samvær, naturoplevelsen og den gode motion, som golfspil indebærer.

Betingelserne for at blive TryOut-medlem er, at du ikke tidligere har været TRYOUT-medlem i Vejle Golf Club og at du ikke tidligere har haft DGU-kort.

Så kan du prøve golfspillets for kun kr. 300, der går til dækning af bl.a. startmaterialer og bagmærke, som udleveres ved introduktionsaftnen, samt 4 træningspas med klubbens trænerteam i TryOut konceptet.

Ved introduktionsarrangementet får deltagerne en rundvisning i klubben, ser træningsområderne og møder træner og nogle af medlemmerne i begynderudvalget. Hvis du ønsker at deltage i introduktionsarrangementet, så meld dig til – enten via hjemmesiden www.vgc.dk, hvor der er en tilmeldingsformular, eller kontakt klubbens sekretariat på tlf 75 85 8185.

Der er plads til max 30 deltagere pr arrangement, og de første hold er allerede fyldt op, så det tyder på, at VGC har ramt golf-interesseredes behov, når det gælder introduktion til golfspillets herligheder.

”Som TRYOUT medlem må du benytte golfklubbens faciliteter og spille på korthulsbanen (træningsbane med 9 golfhuller). Alt hvad du behøver for at komme godt i gang, er et par gode sko og en vindtæt trøje, så du ikke bliver kold og våd under spillet. Når du har gennemgået vores begynderforløb, får du et DGU-kort og må spille på den store golfbane”, fortæller Margit Jakobsen.

Begynderaktiviteterne foregår typisk om onsdagen, og for TryOutmedlemmer er der desuden arrangeret spil mandag sidst på eftermiddagen. På klubbens hjemmeside vgc.dk finder du også en lang række informationer om klubbens øvrige aktiviteter og arrangementer gennem sæsonen 2017.

Seneste nyheder