30 marts 2017 11:33

C More Golf sender Shell Houston Open

Forside Nyheder C More Golf sender Shell Houston Open
Af C More Golf

Det er sidste chance for enten at kvalificere sig eller at blive klar til årets første Major – U.S Masters. Det drama udspiller sig torsdag til søndag, når traditionsrige Shell Houston Open igen i år bliver spillet på Golf Club of Houston fra torsdag d. 30. marts. Forsvarende mester er Jim Herman, der sidste år vandt turneringen foran Henrik Stenson. De er begge med i feltet igen i år.

Spieth er en af Jeppe Huldahls tre bud på en vinder ved Shell Houston Open. C More Golf sender direkte alle fire dage. Foto: Scanpix/C More Golf
Verdens nummer et, Dustin Johnson var i første omgang på deltagerlisten til turneringen, men sent mandag aften valgte han at trække sig fra turneringen. Johnson begrundede afbuddet med, at han fra onsdag til søndag spillede syv runders turneringsgolf, hvorfor han følte kroppen havde bedre af lidt hvile inden næste uges Major.

 

På trods af Dustins fravær er det stadig et uhyggelig skarpt felt, som er til start i denne uge. Shell Houston Open har en lang tradition for at samle størstedelen af stjernerne fra begge sider af Atlanten, og i år er ingen undtagelse. Hele startfeltet kan ses her: STARTFELTET

 

Den mest formstærke spiller i feltet efter Dustin Johnsons afbud, er utvivlsomt unge spanier Jon Rahm. Der kan ikke længere herske nogen tvivl om, at Spanien i Rahm har deres næste store golfstjerne. Jon Rahm tabte i sidste uge finalen til netop Dustin Johnson, og skrabede dermed endnu flere verdensranglistepoint ind på kontoen og rykkede op på en 14. Plads. En helt vanvittig præstation af en spiller, der kun har været professionel i ni måneder.

 

Søren Kjeldsens flotte præstation i sidste uge har desværre ikke ændret på, at han er taget hjem til Danmark for at lade op til Masters. Det bør nævnes, at han via sin flotte kvartfinaleplads spillede sig ind i top 100 på Fedex cup listen, og den svære sæsonstart i USA må efterhånden siges at være glemt. Vi kan ikke vente med at følge fortsættelsen på C More Golf.

 

Tre mulige vindere

 

Jon Rahm (Placering på verdensranglisten 14)

Rahm er meget svær at komme udenom som en mulig vinder. De seneste fem optrædener har indeholdt fire top fem placeringer med en sejr imellem. Jon Rahm havde en fantastisk amatørkarriere, og blev blandt andet den første spiller nogensinde til at modtage The Ben Hogan Award mere end én gang. Ben Hogan Award er den mest prestigefyldte pris, en amatørspiller kan modtage, så alle har været klar over Rahms evner på en golfbane. De færreste havde nok alligevel gættet på, at den 22-årige spanier ville slå igennem så kraftigt og så hurtigt.

 

Phil Mickelson (Placering på verdensranglisten 19)

Mickelson var ude i tre måneder grundet en operation for navlebrok henover nytår, men har bestemt ikke haft svært ved at finde tilbage til spillet efterfølgende. Alle optrædener siden comebacket har han spillet med i weekenden, og hans seneste to turneringer, som begge har været World Golf Championships, er han sluttet i top syv. Phils seneste sejr ligger efterhånden fire år tilbage i British Open på Muirfield. Rigtig mange håber, at der er flere sejre i Mickelson. Undertegnede inklusiv. Der er ingen tvivl, om at formen er forsøgt timet mod næste uge på Augusta, hvor Phil har vundet tre gange tidligere. Jeg spår, at formen er kommet lidt tidligt, og at publikumsfavoritten giver det et godt skud på en sejr i denne uge.

 

Jordan Spieth (Placering på verdensrangliste 6)

Spieth tabte et omspil i Shell Houston Open i 2015, så minderne fra turneringen i hans hjemstat Texas er gode. Den unge amerikaner vandt AT&T Pebble Beach Pro-Am i februar, hvor han satte feltet eftertrykkeligt til vægs. Spieth fører greens in regulation statistikken på PGA Touren og ligger nummer fire i antal birdies per runde. Man bliver ikke straffet så hårdt i spillet fra tee på Houston Golf Club, så den bør ligge godt til Spieth og give ham fordelen af hans skarpe putning og korte spil.

 

C More Golf er med hele vejen i Houston, hvor Anders Sigdal sidder klar ved mikrofonen. I weekenden får han besøg af Andreas Hartø som ekspertkommentator.

 

Sendetider:

Featured Groups live                 Aftensending live

Torsdag:           14.15 – 01.00                               22.00 – 01.00

Fredag:              14.15 – 01.00                              22.00 – 01.00

Lørdag:                                                                  19.00 – 00.00

Søndag:                                                                 19.00 – 00.00

Seneste nyheder