19 marts 2017 11:20

Nu indføres tidsbestilling i Esbjerg

Forside Nyheder Nu indføres tidsbestilling i Esbjerg
Af PM

Esbjerg Golfklub er en traditionsrig klub mere end 1400 aktive medlemmer til to baner.Spørgsmålet om tidsbestilling, har været på dagsordenen for generalforsamlingen både i 2012 og 2015, men blev stemt ned. Igår var stemningen vendt idet generalforsamlingen gav bestyrelsen mandat til at indføre tidsbestilling via Golfbox, der er en af landets to bookingsystemer, bestående af Golfbox og GolfWorks.

Vi ser frem til, flere i fremtiden vil vælge at spille vores 2 baner – Marbæk og Myrtue.” fortæller formand Per Fisker, og fortsætter:

“Især vores mesterskabsbane Marbæk er efterspurgt”.

Den har tidligere lagt græs til flere internationale mesterskaber, og blev sidste år brugt til finalerunden i Santander Divisionen. Her i 2017 bliver der spillet DM i slagspil på banen.

Også udenlandske medier har fået øjnene op for vores kvalitetsbane.

I svensk golfpresse er den rangeret som den niende bedste i hele Norden og et anerkendt tysk golfmagasin peger på Marbæk, som en af de 5 bedste i Danmark.”

Esbjerg Golfklub fylder 100 år i 2021. Det vil naturligvis blive markeret. Hvordan vides ikke endnu – Men vi kunne godt tænke os, at byde ind på en større turnering”, slutter Per Fisker.

Seneste nyheder