24 november 2016 11:48

Black Mountain udvider med 9 nye huller

Forside Nyheder Black Mountain udvider med 9 nye huller

GOLFREJSER: Gode nyheder for alle som vil på en golfrejse til Thailand. Den kendte svenskejede golfbane i Thailand, Hua Hin, Black Mountain åbner til december 9 ekstra huller, så anlægget kommer til at bestå af 27 fremragende golfhuller samt en spændende 9-hullers øvelsesbane. 

Black Mountain, der både er kåret blandt Asiens og verdens bedste golfbaner benyttes af en række flere svenske pro’er som træningssted, når vinteren hærger i Europa. Thailands helt store golf-superstar, Thongchai Jaidee er sponsoreret af Black Mountain og ses ofte på anlægget.

Nu får alle pro’erne, og iøvrigt alle os andre, fremover endnu bedre forhold at træne og spille under, når West Course åbner. Til december 2016 vil der være en soft åbning af hullerne, som for alvor vil være spilleklar i 2017.

Thailand er en af danskernes foretrukne vinterdestinationer og hvert år rejser mere end 130.000 danskere på ferie i Thailand. Klik her, hvis du vil læse mere om golf i Thailand og Black Mountain.  Artiklen er leveret i samarbejde med GolfersGlobe.com.

Seneste nyheder