25 august 2016 19:21

Hvid/røde farver i Himmerland

Forside Nyheder Hvid/røde farver i Himmerland
Af Golfonline.dk

Ved åbningsdagen af dette års Made in Denmark golf bliver der bygget bro, mellem de to lande med kyst til vesterhavet. for medens der ingen rød/hvide farver er i toppen af poppen, så slog de hvid/røde fra England til. 

Tom Lewis er på dagens sidste hul, og kan her rende med føringen.

Tom Lewis er på dagens sidste hul, og kan her rende med føringen.

Søren Kjeldsen og Jeff Winther blev bedste danskere på banen,  efter en runde i -3. Kjeldsen fik sig en super egale på kortet, men de to slag blev nappet retur af banen, da han desværre stødte på en bogey på både hul 17 og hul 18. Winther havde det en smule mere roligt på scorekortet, hvor der var lutter par, tilsat 3 birdies, som kom på hullerne 6, 16 og 17. – en trøst er måske, at de begge er en enkelt slag bedre en høj-profilen Martin Kaymer…..

I skrivende stund er der hele 7 engelske spiller i top-10, og her er det Tom Lewis der med 10 birdies og en eagle fører an. Han er 10 under, men er stadig igang med sit sidste hul, som er hul-9, der er et 431 meters par-4. Han er lige nu nummer 184 på europa touren, og nummer 148 på challenge touren. Så der er virkelig et stort skridt frem i vente, såfremt han kan holde tungen lige i munden, og bevare det gode spil. Hans to nærmeste konkurrenter er 9 unde, og kommer fra henholdsvis Sverige ( Lagergren )  og Tyskland ( Pieters ).

Om Lewis slutter dagens sidste hul et slag bedre end de to der kom ind i -9, kan du se følge med i lige her.

 

Seneste nyheder