16 august 2016 20:17

Golfrejser: Pattaya løfter niveauet for golf i Thailand

Forside Nyheder Golfrejser: Pattaya løfter niveauet for golf i Thailand

Pattaya-Chonburi området 150 km syd for Bangkok er en af Thailands største golfdestinationer. På et stort område syd, øst og nord for Pattaya findes der i dag godt 25 golfbaner, hvoraf Siam Country Club og den Nicklaus designede Laem Chabang International Country Club udemærker sig som to af områdets bedste golfanlæg.

Der er skrevet mangt og meget om Pattaya’s eksotiske og hektiske natteliv, men det berygtede område i Pattaya er faktisk slet ikke så stort endda. Som besøgende kan man vælge at komme der eller lade være. Byen har så mange andre steder man kan tage hen.

De lokale myndigheder gør i disse år en helhjertet indsats for at ændre på byens lidt blakkede renommé. Der bygges bl.a. nye kulturtilbud, som især henvender sig til børnefamilier, og så er antallet af golfbaner med til at gøre Pattaya til en attraktiv golfdestination.

Luksushoteller på stribe
Pattay er det stik modsatte af Hua Hin. En storby med luksushoteller, shoppingkvarterer, restauranter og en storby, der til den ene side ligger direkte ud til kilometervis af sandstrand og med den smukke og autentiske thailandske natur til den anden side.

1 BuildingVil man bo godt og i fredlige omgivelser, så er Cape Dara lige nord for byen et rigtig godt valg. Fra det 5-stjernede luksushotel har man kun kort afstand til shoppingmuligheder, gode restauranter og samtidig er man tæt på byens indfaldsveje, som fører direkte ud til golfbaner som Laem Chabang International Country Club og Burapha Golf Course & Resort.

Top golf i Thailand
Sammen med Siam Country Club udgør de to ovennævnte baner noget af det bedste golf, som kan opdrives i Pattaya området.

Burapha Golf Course & Resort ligger 30 km nord for Pattaya og består af to 18-hullers baner.

På Laem Chabang International Country Club, der er designet af Jack Nicklaus, bevæger man sig lige et niveau op på ranglisten. Anlægget består af 3 sløjfer, Mountain, Lake og Valley som tilsammen udgør 27 huller. Det er et fremragende anlæg, som tilmed har den fordel at der er lys på banen, så der kan spilles golf om aftenen. Har man ikke prøvet det før, så er det en oplevelse i sig selv, og så slipper man samtidig for den ekstreme varme midt på dagen.

WS-CH-9695Endelig er der Siam Country Club. Kronjuvelen i Pattaya og et af de mest berømte golfanlæg i Thailand. Siam Country Club består af 3 golfbaner, Old Course, Plantation Course og Waterside Course.

Plantation Course er topbanen, som flere gange er blevet benyttet af LPGA Tour. Vil man spille en rigtig mesterskabsbane, så skal der bookes tid på Plantion Course.

Til banerne hører der nogle imponerende klubhuse, hvor man efter runden kan slå sig ned og spise lidt mad og nyde den smukke thailandske natur.

Artiklen er leveret af GolfersGlobe.com. Vil du læse mere om golf i Pattaya, så klik her. Her kan du se både video og billeder samt læse mere om både hoteller og golfbaner. På GolfersGlobe.com finder du inspiration og spændende rejsetips fra hele 37 lande og 97 destinationer rundt om i verden. 

Seneste nyheder