04 juni 2016 21:37

KGC Masters sponsored by BMW d. 4.-5. Juni 2016

Forside Nyheder KGC Masters sponsored by BMW d. 4.-5. Juni 2016
Af PM

Den kommende weekend afholder Kolding Golf Club deres årlige ranglisteturnering – KGC Masters sponsored by BMW. Igen i år har de lavet et samarbejde med Bayern Autogroup, der som noget nyt i år stiller en bil på højkant – hole in one præmie om søndagen. Hvis der ikke er nogen, der har lavet en 1’er på hul 18 om søndagen, stiller Bayern Autogroup en bil til rådighed i en måned til vinderen af turneringen.

dd75898ba564d84cb4027acef911b01f

Nicolai Lund Sørensen – sidste års vinder og greenkeeper elev i KGC – siger storsmilende, at den gevinst ville gå rent ind hos kæresten, og han vil selvfølgelig gøre alt hvad han kan for at lave det berømte slag på 18. hul i finalerunden.

Jesper Enggaard – chef greenkeeper i KGC – og hans team har arbejdet på højtryk både morgen og aften i halvanden uge for at banen er klar til de 78 elitespillere i weekenden, og til de 80 erhvervsfolk, der deltager i Elite-Am om fredagen. Her får en alm. klubgolfer muligheden for at teste sig selv af på en mesterskabsbane med lynhurtige greens og se en elitespiller på første parket lave alle de birdies, han overhovedet kan.

Feltet er skarpt og blandt profilerne er vinderne fra de sidste 2 jyske ranglisteturneringer – Nikolaj Viuff, der vandt Varderama foran KGC’eren Morten Lykkegaard og Nikolaj Højgaard, der i imponerende stil vandt Hovborg Kro Open i Gyttegård. Om det er en af de to, Rasmus Højgaard (Nikolajs tvillingebror) eller en KGC’er, der løber med sejren vil vise sig på søndag. Folkene bag KGC Masters sponsored by BMW har i hvert fald lagt sig i selen for at weekenden skal forløbe så gnidningsfrit som muligt og opfordrer både lokale og andre interesserede i at kigge forbi KGC i weekenden, hvor der er garanti for at se god golf.

KGC har i 2016 valgt at lave om i hulforløbet og lave en Mesterskabsbane. Dette er bl.a. gjort for at gøre det mere attraktivt for tilskuere at komme ud og se de afgørende huller. KGC har normalt de afgørende huller nede i en gryde, hvor der er en forholdsvis stejl bakke, der skal klatres op af efter hul 16. Det har de tidligere år resulteret i, at der ikke var så mange tilskuere i gryden, men til gengæld stod de og ventede på 17. tee. Dette har KGC taget konsekvensen af i år og har i store træk byttet rundt på sløjferne, således at det nye hulforløb er som følger: 10-17, 7-9, 1-6, 18. Dvs. de afgørende huller er på den normale forni og det vil gøre det både behageligere og forhåbentligt mere overskueligt for tilskuerne at følge spillerne på de sidste afgørende huller. Turneringen afsluttes stadigvæk lige ved terrassen, hvor den flotte nyindkøbte vandrepokal vil trone indtil vinderen kan løfte den og iføre sig den mørkeblå blazer.

Det normale hul 6 er i løbet af vinteren og foråret blevet forlænget og åbner som et Par 5 hul til KGC Masters sponsored by BMW. Både KGC og elitespillerne glæder sig til at prøve det nye hul og da baneforløbet er lavet om til denne turnering spiller netop det normale hul 6 en afgørende rolle i afslutningen, da det er Mesterskabsbanens hul 17.

Der vil i løbet af weekenden være skiltning og udlevering af oversigt i KGC, der skal hjælpe tilskuerne til at finde rundt, ligesom de frivillige inde omkring klubhuset vil være behjælpelige med både kort og forklaringer mht. den nye Mesterskabsbane.

 

Seneste nyheder