11 april 2016 14:57

Vordingborg Kommune Møn Open Blev en kæmpe succes

Forside Nyheder Vordingborg Kommune Møn Open Blev en kæmpe succes
Af PM

Alt gik over forventning i golfturneringen Vordingborg Kommune Møn Open. Fra lørdag inden starten, hvor man kunne mærke forventningens glæde hos spillerne, og den seriøsitet de greb det hele an. Til søndagens finalerunde hvor spændingen absolut var til stede. Hvor man til sidst så både skuffelser og glæde som altid ved turneringer af dette omfang.

1 præmie piger Stefanie Astrup

1 præmie piger Stefanie Astrup

Samtidigt viste vejret sig fra den bedste side, og greenkeeperne havde virkelig fået sat en fremragende bane op, som høstede meget ros fra spillernes side. Specielt når man tænker på tidspunktet for afholdelse af turneringen.

Resultatmæssigt på Pige siden, så det ud til at de sidste 2 års turneringer Louise Staalbo Korsør golfklub ville gå lige igennem til sin tredje sejr. Men i finalerunde gik ikke hendes vej, og det blev til en delt tredje plads. . Vinder blev Stefanie Astrup fra Horsens Golfklub, som vidste et stabilt niveau på alle tre runder og det gav pote i den sidste ende. Cecilie Bofill Silkeborg Ry Golfklub blev nr. 2 og endelig blev Line Toft Hansen fra Hillerød Golfklub nr. 3 sammen med Louise Staalbo.

På herrer siden blev det et Næstved opgør, og alt så ud til efter lørdagen 2 runder at Frederik Birkelund ville løbe med sejren, da han førte med 3 slag. Men i finalerunde kneb det lidt og turneringens favorit Christoffer Bring indhentede ham så der måtte omspil til for at finde en vinder.

Christoffer Bring og Frederik Birkelund inden de går i omspil

Christoffer Bring og Frederik Birkelund inden de går i omspil

Her vandt Christoffer Bring efter første omspils hul. Begge spillere er fra Næstved Golfklub. Nr. tre blev Oliver Jespersen fra Odder Golfklub, medens sidste års vinder Alexander Francess fra Møn Golfklub blev nr. 4. Og det viser med alt tydelighed hvor skarp man skulle være i turneringen, en anden runde af Alexander hvor skarpheden manglede, var nok til ikke at gå helt til tops. Det var virkelig golf på højeste niveau.

Møn Golfklub siger tak til alle vore sponsorer, og de mange frivillige hjælpere, uden dem var dette ikke muligt.

Seneste nyheder