16 marts 2016 20:05

Er golf nu blevet en ekstremsport?

Forside Nyheder Er golf nu blevet en ekstremsport?
Af VGC

Golf er ikke en ekstremsport i traditionel forstand, men Vejle Golf Club forsøger med gennemførelsen af Golfmaraton 2016, at give golfspillere muligheden for at undersøge grænserne for deres fysiske formåen. Derudover vil deltagerne få mulighed for en unik golfoplevelse på Vejle Golf Clubs ny renoverede bane. Det sker når der afholdes Golfmaraton i Vejle Golf Club. Lørdag d. 18.juni 2016.

Skærmbillede 2016-03-16 kl. 21.22.16 

Golfmaraton er et af flere initiativer, som Vejle Golf Club har gennemført de sidste par år med henblik på at udvikle og øge interessen for golfsporten. Et andet initiativ, som er født i Vejle Golf Club, er ”Try Out” konceptet, hvor nye medlemmer kan starte som golfspillere, uden at det er forbundet med store økonomiske omkostninger. Dette initiativ har medvirket til en solid medlemstilgang i Vejle Golf Club igennem de sidste par sæsoner.

 

Den første Golfmaraton i Vejle Golf Club blev gennemført i 2015. Tilbagemeldingerne fra deltagerne i sidste års turnering var så gode, at turneringsudvalget i Vejle Golf Club besluttede at gentage dette arrangement i 2016. Turneringen gennemføres lørdag d. 18. juni 2016 på Vejle Golf Clubs pragtfulde golfanlæg, og deltagerne må være indstillet på at skulle tidligt op denne dag, da første runde igangsættes kl. 04.30.

For at gennemføre en golfturnering på denne måde, skal deltagerne færdiggøre hver af de 4 18 hullers runder inden for 3 timer og 45 min. Turneringen afsluttes med præmieoverrækkelse kl. 21.15.

 

I 2015 deltog 48 spillere, hvoraf en del var gæster fra andre klubber. Deltagerantallet til dette års arrangement er maksimalt 54. Tilmeldingen starter den 16. marts 2016 og foregår på golfbox. Deltagerne optages efter ”først til mølle” princippet.

Ved at røre ved grænser, skaber man kultur, og det er spørgsmålet om ikke pyjamas går hen og bliver accepteret dresscode i Vejle Golf Club!

 

Yderligere information her.

Seneste nyheder