13 december 2015 13:13

Golfrejser: Malaysia lokker med fantastiske golfbaner

Forside Nyheder Golfrejser: Malaysia lokker med fantastiske golfbaner

I Malaysia findes der mere end 200 golfbaner, designet af kendte golfbanearkitekter som Greg Norman, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Gary Player og Robert Trent Jones Jr. Golf i Malaysia er dog langt fra så kendt en størrelse, som i nabolandet Thailand. GolfersGlobe rejste til Malaysia for at udforske to af landets bedste golfområder.

b4

 

 

 

 

 

 

Malaysia ligger i Sydøstasien og er naboland til Philipinerne, Singapore, Thailand og Indonesien. Landet er velsignet med et perfekt klima, når det gælder golf. Efteråret er regnsæson, men ofte regner det kun 1-2 timer om eftermiddagen. Og selv når det regner, så ligger temperaturen ofte på 27-32 grader.

De mest kendte golfområder i Malaysia er Langkawi og Kuala Lumpur, samt Johor længst mod syd, hvor man finder den største koncentration af malaysiske golfbaner.

Hovedstaden Kuala Lumpur er en sydende metropol og et smeltedigel af forskellige kulturer og religioner. Det skønnes, at der bor omkring 1,5 mio. mennesker i KL, og indbyggerne kommer bl.a. fra Kina, Indien, Thailand og Bangladesh. I den centrale del af Kuala Lumpur findes finansdistriktet med eksklusive shoppingcentre og dyre hoteller og ikke langt herfra kan man opleve lokalbefolkningen og den oprindelige kultur.

Byens vartegn er Petronas Twin Towers. Et ikonisk bygningsværk, som engang var verdens højeste bygning, men som i dag må nøjes med titlen som verdens højeste tvillingetårn. Det er muligt at komme halvvejs op i tårnet og nyde udsigten over KL skyline, og er man i Kuala Lumpur på det rigtige tidspunkt af året er der også mulighed for at opleve det malaysiske formel 1 grandprix.

img4

 

 

 

 

 

 

Golf i Kuala Lumpur
Mange af Malaysias bedste golfbaner ligger omkring Kuala Lumpur, og vælger man at bo i den Malaysiske hovedstad på en del af golfferien til Malaysia, så er der ofte ikke mere end en halv times kørsel til nogle af de godt 20 golfbaner, som alle ligger i periferien af byens centrum.

I mange af golfklubberne kan der spilles med en caddie på bag’en, men det er ikke obligatorisk, som man kender det fra eksempelvis Thailand. Golfbanerne har samme høje standard, som banerne i de øvrige asiatiske lande og baner som Palm Garden, The Mines, Sungai Long Golf & Country Club, Kota Permai Golf & Country Club og så selvfølgelig Kuala Lumpur Golf & Country Club er alle fine eksempler på nogle af Malaysia bedste golfbaner.

Især Kuala Lumpur Golf & Country Club er i en klasse for sig og har gennem en årrække lagt fairways til store internationale turneringer, som Maybank Malaysian Open (Europeantour) og CIMB Asia Pacific Classic.

splash-poolbar

 

 

 

 

 

 

Barfodsluksus på malaysisk drømmeø
Skal golfferien kombineres med nogle dages barfodsluksus, så skal man tage til Langkawi, der ligger som en del af en større øgruppe i Andamanhavet ud for det malaysiske fastland og tæt på grænsen til Thailand.

Langkawi er et malaysisk ø-paradis, hvor naturen er fortryllende smuk. Øen ligefrem indbyder til afslappende dage på stranden kun afbrudt af en golfrunde eller to. Der findes en række luksusresort fra de kendte hotelbrands, og lækre restauranter, barer, poolområder i særklasse og en beliggenhed helt ud til havet er hvad man kan forvente, hvis man booker en golfrejse til Langkawi med ophold på resorts som Westin Langkawi, The St. Regis Langkawi eller Four Seasons Resort Langkawi.

theelsclub_malaysia_telukdatai_18

 

 

 

 

 

 

 

Der findes to golfbaner på øen, The Els Club Teluk Datai, der ligger helt oppe i det nordvestlige hjørne af øen og Gunung Raya Golf Resort, der ligger mod sydøst.

GolfersGlobe.com kan du læse mere om golfbaner, resorts og hoteller i Malaysia og 24 andre udvalgte lande.

 

 

 

Seneste nyheder