19 november 2015 19:13

GOLFKLINIK BLIVER LANDSDÆKKENDE

Forside Nyheder GOLFKLINIK BLIVER LANDSDÆKKENDE
Af PM

Golfklinikken i Silkeborg Ry Golfklub med landsholdets fysioterapeuter og fysiske trænere har taget initiativ til en landsdækkende kæde af certificerede golfklinikker 

Den professionelle Daisy Nielsen får instruktion af Martin Lauridsen.

Den professionelle Daisy Nielsen får instruktion af Martin Lauridsen.

Martin Lauridsen og Jakob Nees i Golfklinikken i Silkeborg Ry Golfklub har begge 14 års erfaring som fysioterapeuter og fysiske trænere, bl.a. for Dansk Golf Unions amatørlandshold og pro-team for unge professionelle spillere. Den erfaring kommer nu hele landet til gode i et nyt samarbejde med 10 golfklinikker i hele landet. Men her har de to fysioterapeuter ikke tænkt sig at stoppe.

”Vi er glade for og stolte over, at vi allerede nu har 10 fysioterapi-klinikker, der har valgt at være en del af Golfklinik.dk. Vores målsætning er, at vi om tre år skal have 50 golfklinikker spredt ud over hele Danmark. Vi vil gerne være medvirkende til, at danske golfspillere generelt kommer i bedre fysisk form og på den måde får mere ud af golfspillet samtidig med, at man forebygger skader, siger de to initiativtagere.

Den officielle start på det landsomfattende Golfklinik-koncept sker den 20. november, når fysioterapeuterne fra de 10 golfklinikker kommer til Golfklinikken i Silkeborg for at blive certificerede som golffysioterapeuter. Når de vender hjem til klubberne, skal de bruge december måned til at formidle budskabet til de lokale klubber om et holdtræningskoncept, der skal køre i januar, februar og marts under overskriften: ”Få kroppen klar til golfsæsonen.”

Europatour-spilleren Morten Ørum Madsen instrueres af Martin Lauridsen.

Europatour-spilleren Morten Ørum Madsen instrueres af Martin Lauridsen.

For at lette arbejdet for de nye medlemmer af Golfklinik-konceptet får de alle fra centralt hold udleveret markedsføringsmaterialet med bl.a. roll up-bannere, plakater, brochurer, opslag til sociale medier og power point-præsentation til oplæg i den lokale golfklub.

”På den måde sikrer vi en høj kvalitet i vores brand og har samtidig gjort det så enkelt som muligt for den lokale golffysioterapuet at komme hjem til sin egen klinik og få gang i holdtræningen for de omkringliggende golfklubber. Vi glæder os meget til at følge holdtræningsforløbet på de lokale golfklinikker efter nytår,” siger Martin Lauridsen og Jakob Nees.

Seneste nyheder