18 november 2015 07:27

Vejle Golf Club har ansat ny greenkeeperchef

Forside Nyheder Vejle Golf Club har ansat ny greenkeeperchef
Af VGC

Vejle Golf Club har ansat ny chefgreenkeeper, i det den 48-årige Hans Peter Ingvorsen tiltræder jobbet ved årsskiftet 2015/2016. ”Vi har ledt efter en veluddannet og erfaren chefgreenkeeper, som i de kommende år skal være med til at løfte Vejle Golf Clubs bane op på det næste niveau, og det er vi sikre på, at Hans Peter Ingvorsen er i stand til”, fortæller Vejle Golf Clubs formand Stig Brogård Andersen.

Skærmbillede 2015-11-18 kl. 08.24.57

”Bestyrelsen arbejder ud fra en vision for Vejle Golf Club, hvor vi ønsker at banen skal byde golfspillere på såvel udfordringer som unikke oplevelser, og vi har med succes gennemført et omfattende omlægningsarbejde med redesign af banen i 2012. Nu ønsker vi at løfte standarden yderligere, og det mener vi kræver et fagligt kvalificeret og inspirerende input til det i forvejen dygtige og velfungerende mandskab, som arbejder med den daglige pleje af banen” fortæller Stig Brogård Andersen.

 

Udover de faglige kvalifikationer er Hans Peter Ingvorsen selv en dygtig golfspiller med hcp 6,1. Han begyndte at spille golf som barn, og har et indgående kendskab til Vejles bane som spiller, og som greenkeeper har han fulgt arbejdet fra sidelinjen i et kollegialt netværk med tidligere chefgreenkeepere i 20 år.

 

”Vejles bane er den ypperste udfordring indenfor greenkeeping med mange komplicerede og fundamentale problemstillinger, som påvirker det endelige resultat. Fugt og skygge har været en kæmpe udfordring for samtlige chefgreenkeepere – alle medlemmer kender jo den meget udbredte brug af Trio-bane. Nu SKAL VGC have løst denne udfordring bedst muligt een gang for alle”, siger Hans Peter Ingvorsen.

 

”En så stor opgave kommer selvfølgelig til at tage lang tid, og det kan desværre ikke undgås, at der opstår nogle forstyrrelser for golfspillerne ind i mellem. Men med maksimal optimering og effektivisering vil jeg prøve at holde disse forstyrrelser på et minimum. Banens historie har medført mange forskellige opbygninger af greens, hvilket fremover betyder, at greens skal have særligt fokus for at tilfredsstille den moderne golfspiller – hastighed og jævnhed. Når de fundamentale udfordringer er løst mener jeg, at golfoplevelsen i VGC har potentialet til at komme helt op blandt de bedste i landet”, siger Hans Peter Ingvorsen, der glæder sig voldsomt til at komme i gang med opgaverne.

Seneste nyheder