21 oktober 2015 15:53

ECCO® Golf Introducerer ECCO Cage

Forside Nyheder ECCO® Golf Introducerer ECCO Cage
Af ECCO PM

 Danske ECCO – der er markedsførende inden for innovativt fodtøj – lancerer ECCO Cage, en spikesko med et fuldtintegreret DiP wrap system, der giver en overlegen gåkomfort fra det første skridt og hele vejen hjem.

unnamedI mere end 50 år har ECCO sat standarden for kvalitet og håndværk. Og det er denne arv ECCO har trukket på, da de udviklede de nye ECCO Cage, der giver ekstra stabilitet, fleksibilitet og støddæmpning. Yderligere fordele:

 

  • Unik DiP stabilitets bur, der griber fat om hælen, løber over midtsålen og hele vejen til tæerne

 

  • Anatomisk ydersåldesign, der følger og bevæger sig i takt med fodens sener og muskler

 

  • ECCO Freedom Fit kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt

 

“ECCO Cage bygger videre på vores førerposition som den førende innovator indenfor golfsko” siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO. “De er et klart eksempel på det markante design og performance, som enhver ECCO kunde forventer.”

unnamed-1

For at sikre, at hver eneste runde er behagelig, er ECCO Cage lavet med letvægts Caldera performance-læder. Luksuslæderet er, udover at være let at rense og svært at plette, også meget vandafvisende, da det har fået ECCOs egen ECCO HYDROMAX™ behandling.

 

Skoen har en letvægtskonstruktion, der bringer brugeren tæt på jorden. Skoene er udstyret med CHAMP® SLIM-Lok spikesystemet. ECCO Cage er lavet på ECCO-ejede fabrikker med Direct-injection Process. Dette binder overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko, uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en fast og vandtæt lukning.

 

ECCOs golfkollektion bliver brugt at masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Marcel Siem, Thongchai Jaidee, Will Wilcox, Caroline Masson, Jennifer Johnson, Sadena Parks, Kendall Dye, Line Vedel Hansen, Pernilla Lindberg, Therese Koelbaek, Sophie Giquel-Bettan, Liz Young, Sally Watson, Linda Wessberg og Nanna Madsen.

 

SRP: 1600 DKK

Seneste nyheder