19 oktober 2015 20:25

Line vedel forventer comeback på Bahamas

Forside Nyheder Line vedel forventer comeback på Bahamas
Set på nettet

På facebook fortæller Danmarks Line Vedel at, hun forventer at gøre come-back på LPGA, og at det vil ske i 2016 på Bahamas. Det er LPGA der åbner muligheden for Line, der således har fået “Medical excemption”, og derfor har en dør på klem udi 2016. Her kan du læse Line Vedels udmelding:

Line Vedel

Sæsonen 2015 har været svær for mig, da jeg i flere omgange har måtte kæmpe med smerter i ryggen. Det har betydet, at jeg ikke har kunne deltage i så mange turneringer, og min placering på LPGA Tourens pengeliste er derefter. Da jeg ikke er i top-60 på pengelisten, er jeg ikke kvalificeret til årets sidste turneringer i Asien, og derfor er sæsonen forbi. Det giver ro til, at ryggen kan komme sig helt, og igennem de seneste måneder har hjælp fra Team Danmark gjort positive ting for ryggen. Det er derfor planen, at et comeback på LPGA Touren vil ske på Bahamas i januar 2016. Selvom den nuværende placering på pengelisten ikke er så god, så vil jeg være godt stillet på LPGA Touren i 2016. Grundet rygskaden har jeg fået en medical excemption, og den giver mig fuldt program indtil starten af august, hvor der så vil være en re-ranking af den kategori, som jeg befinder mig i.

Medical excemption til LPGA Touren. Sæsonen 2015 har været svær for mig, da jeg i flere omgange har måtte kæmpe med smerter i ryggen.

Det har betydet, at jeg ikke har kunne deltage i så mange turneringer, og min placering på LPGA Tourens pengeliste er derefter. Da jeg ikke er i top-60 på pengelisten, er jeg ikke kvalificeret til årets sidste turneringer i Asien, og derfor er sæsonen forbi.

Det giver ro til, at ryggen kan komme sig helt, og igennem de seneste måneder har hjælp fra Team Danmark gjort positive ting for ryggen. Det er derfor planen, at et comeback på LPGA Touren vil ske på Bahamas i januar 2016.

Selvom den nuværende placering på pengelisten ikke er så god, så vil jeg være godt stillet på LPGA Touren i 2016.

Grundet rygskaden har jeg fået en medical excemption, og den giver mig fuldt program indtil starten af august, hvor der så vil være en re-ranking af den kategori, som jeg befinder mig i.

Seneste nyheder