28 august 2015 10:06

Europa-Tour spiller Søren Kjeldsen gør det igen!

Forside Nyheder Europa-Tour spiller Søren Kjeldsen gør det igen!
Af Ronald McDonald BørneFond

Hillerød Golf Klub lægger den 7. september bane til årets Ronald McDonald BørneFond Charity Golf Cup. Europa-tour spiller Søren Kjeldsen støtte igen Cup’en – Vi er rigtig glade for, at Ronald McDonald BørneFond har valgt Hillerød Golf Klub til dette års Charity Golf Cup. Det ser vi meget frem til, siger Lars Broch fra bestyrelsen for Hillerød Golf Klub.

hvad

Det er 15. gang Ronald McDonald BørneFond inviterer til denne Charity Golf Cup. Fondens primære formål er, at støtte Ronald McDonald Hus i Danmark, samt etablere nye. Et Ronald McDonald Hus er et hjem uden for hjemmet, hvor familier, med alvorligt syge børn indlagt på Rigshospitalet kan bo.

Se mere på www.rmhus.dk. – Det er fantastisk, at både privatpersoner og erhvervsfolk år efter år kommer og deltager i Charity Golf Cup´en, udtaler fundraiser Lene Høffner. Og vi er selvfølgelig meget glade for, at Europa-tour spiller Søren Kjeldsen og kommentator på Viasat Golf Jesper Kjærbye samt en række andre topspillere anført af den kvindelige Europatour spiller Nicole Broch Larsen, endnu engang stiller op i den gode sags tjeneste og giver deltagerne i Cup’en en helt unik mulighed for, at spille med dem – samtidig med, at de støtter de syge børn og familier, som virkelig har brug for det. Denne Charity Golf Cup er en helt særlig dag, som vi hvert år glæder os til.

Karen Bjørløw Jacobsen, som er den daglige leder af Ronald McDonald Hus, ved Rigshospitalet i København – hvortil overskuddet fra golfturneringen går, udtaler:

– Vi glæder os meget over, at vi igen i år modtager støtte fra denne Charity Cup. Støtten herfra gør det muligt for os, at hjælpe rigtig mange familier. Der er stadig ledige pladser til de af avisens læsere, der kunne tænke sig at deltage.

Se www.rmbornefond.nemtilmeld.dk – for tilmelding. Ønskes yderligere informationer om golfturneringen, kan det fås på www.rmbornefond.dk eller ved at kontakte Ronald McDonald Hus’ sekretariat, på telefon: 3524 5000.

 

 

Seneste nyheder