24 august 2015 14:25

Samarbejde giver pote i Køge

Forside Nyheder Samarbejde giver pote i Køge
Af KØGE GK PM

Mandagsklubben i Køge Golf Klub udfører et fantastisk arbejde overfor nye golfere understøttet af sponsoren: tøjforretningen No 8 ved Kenneth Fischer.

Fotoet viser ledelse og holdkaptajner, der varetager opgaverne i relation til Golfskolen og Mandagsklubben.

Fotoet viser ledelse og holdkaptajner, der varetager opgaverne i relation til Golfskolen og Mandagsklubben.

Køge Golf Klub er én af landets største golfklubber med en årlig nettotilgang af medlemmer gennem de senere år. Det samlede medlemstal udgør over 1.700 medlemmer, og samlet set under Dansk Golf Union ligger den årlige afgang af medlemmer på ca. 10 %. Selvom Køge Golf Klub ikke mister helt så mange medlemmer, så kan det ikke undgås uden, at der er et antal medlemmer, der forlader klubben af forskellige årsager. Derfor er begynderarbejdet af vital betydning for klubben for at kunne opretholde den gode udvikling.

I Køge Golf Klub har man organiseret arbejdet dels gennem en golfskole og dels gennem begynderklubben: Mandagsklubben. I golfskolen uddanner klubben nye golfere gennem et prøvemedlemskab på 2 måneder, hvor selve golfkørekortet gennemgås i de første 14 dage afsluttende med et golf kørekort. Golfskolen ledes af Arne Pedersen og Bent Andreasen, og de uddanner over 100 nye golfere hvert år.

Begynderne indsluses i Mandagsklubben, hvor de spiller en runde golf hver mandag sammen med en holdkaptajn, der er en øvet golfspiller, der hjælper de nye golfere til rette. Hver måned afsluttes med et arrangement med spisning og uddeling af månedens præmier.

Udover at lære at spille golf, så oplever de nye golfspillere et dejligt socialt samvær, som betyder, at de meget nødigt forlader klubben, når de er blevet ”for dygtige”. Klubben tæller ca. 200 medlemmer.

Kenneth Fischer fra tøjforretningen no 8 er sponsor for Mandagsklubben, og han har ekviperet organisationen, der består af 25 ledere og holdkaptajner.

Som en del af aftalen med Køge Golf Klub gennemfører Kenneth Fischer en årlig match på Køge Golf Klubs dejlige anlæg, hvor hele overskuddet går til fordel for Sklerose og Kræft.

Golfskolen gennemfører ikke flere begynderforløb i år, men klubben tager gerne imod nye golfere, der ønsker at komme i gang, idet der tilpasses et individuelt forløb med opsamling af teori til foråret, og som noget nyt har Køge Golf Klub indført gratis træning for højhandicappere tirsdag og lørdag.

Seneste nyheder