21 august 2015 13:22

Succes i Køge

Forside Nyheder Succes i Køge
Af PM

Alle Køge Golf Klubs 5 seniorhold sluttede turneringen i weekenden med 3 vindere og en taber. Damernes 1. hold rykker ud af Elitedivisionen.

Efter en sæson i Elitedivisionen må Køge Golf Klubs dygtige piger strække våben og forlade det fornemme selskab igen. De har været oppe imod nogle meget skrappe modstandere, der har tour-spillere på deres hold. Pigerne tabte hjemme 3-9 til Hjortespring om lørdagen, og ude mod Hillerød med 2-10 om søndagen.

unnamed

Damernes 2. hold spillede hjemme mod Ledreborg og uddelte æg med en sejr på 9-0, og da Vallø har trukket sit hold, så var det en kendsgerning, at de er vindere af deres pulje, og skal spille om oprykning til 2. division.

Vi havde alle 3 drengehold i ilden med gode resultater.

Førsteholdet spiller i 2. division og sikrede sig forbliven i rækken med en sejr over Ishøj hjemme på 14-4 og et nederlag i Nyborg til Sct. Knuds.

Andetholdet spiller i 3. division og de sikrede sig 1. pladsen i puljen med sejre over henholdsvis Greve med 10-4 og Falster i en vanskelig kamp med 8-6.

Tredieholdet består af meget unge og lovende spillere, og de har klaret sig helt fantastisk. De vandt begge deres kampe henholdsvis med 12-2 over Ledreborg og med 8-6 over Ishøj, og dermed blev de vindere af kvalifikationsrækken.

Seneste nyheder